Speelronde 6

Geplaats door: Rotte Tomaat ( )

  • 1B
  • 07/10
  • 1231

De afgelopen weken hebben wij met grote teleurstelling moeten ondervinden dat er geen leven meer zit in het de tweede klasse forum. Na een aantal wedstrijd de kat uit de boom gekeken te hebben hopen we weer een balletje op te kunnen gooien om weer lekker ouderwets modder te gooien naar elkaar.

Wedstrijden van afgelopen weekend
DES H1 - Westland H1; 7-3
Barendrecht H1 - Goirle H1; 1-0
HDS H1 - Groen-Geel H1; 0-2
Pijnacker H1 - Dordrecht H1; 2-3
Shot H1 - Pelikaan H1; 0-0
Drunen H1 - Derby H1; 1-6

De wedstrijden voor komend weekend:
Derby H1 - Barendrecht H1
Dordrecht H1 - HDS H1
Goirle H1 - DES H1
Groen-Geel H1 - Drunen H1
Pelikaan H1 - Pijnacker H1
Westland H1 - Shot H1
Reageren

Rotte Tomaat | 07/10

Derby H1 - Barendrecht H1
De topper van deze week! Twee teams die dodelijk effectief kunnen zijn. Derby start goed met drie doelpunten in de eerste helft, waarna zij zich in de tweede helft laten terugzakken om de wedstrijd te kunnen uitspelen. Barendrecht scoort nog een goaltje maar is niet sterk genoeg om de wedstrijd naar eigen hand te zetten. 3-1. Barendrecht wint wel de derde helft en vertrekt met enkele meiden van Derby dames 1 naar huis.

Dordrecht H1 - HDS H1
Het nieuwe clublied van HDS werpt nog niet echt zijn vruchten af. Onderweg naar huis zingen zij de drie HDS’en om zichzelf te troosten na een kansloze nederlaag, want iedereen wilt toch een HDS’er zijn? 4-0.

Goirle H1 - DES H1
Een lekker Brabants onderonsje. Wedstrijd gaat gelijkwaardig op maar DES sleept er twee corners meer in dan Goirle. 2-4. Lekker nagenieten met een pilsje en een worstenbroodje.

Groen-Geel H1 - Drunen H1
Nog niet veel gezien van deze ploegen. Paar handige spelers van Drunen, maar zijn met hun zandveld technieken niet opgewassen tegen Groen-Geel op het waterveld. Wellicht kunnen jullie onderhandelen om op het zandveld te spelen? 2-0

Pelikaan H1 - Pijnacker H1
Pijnacker gewoonweg te sterk voor Pelikaan. Pelikaan hockeyen zonder idee en weinig lef. 0-3

Westland H1 - Shot H1
Dit is de kans voor beiden teams om te ontsnappen aan de degradatiezone. Westland speelt aardig hockey maar is in hun spel te onstabiel. Aantal keer hard afgestraft de afgelopen weken, maar herpakken zich komende zondag tegen Shot. 3-2

Daarnaast weer een gezellig oktoberfest op Leo TD aanstaande zondag! Trek jullie lederhosen aan en dan zien we jullie daar.