4e ronde

Geplaats door: Jomanda ( )

  • 1C
  • 24/09
  • 1769

Apeliotes H1 - Nuenen H1
Blerick H1 - Heeze H1
Civicum H1 - Oedenrode H1
Don Quischoot H1 - Gemert H1
Eindhoven H1 - Scoop H1
Uden H1 - Best H1

Schiet maar raak (dan heb ik het niet over Eindhoven afgeslopen weekend).
Reageren

Hans Klok | 29/09

Apeliotes H1 - Nuenen H1 2-1
Door de vele mokkeltjes langs de lijn zijn de stUdenten extra gemotiveerd om te laten zien wat ze kunnen. Dit zorgt voor een moeizame overwinning.

Blerick H1 - Heeze H1 1-0
Degradatiekraker, geen flikker aan.

Civicum H1 - Oedenrode H1 0-3
Het team van Civicum kan beter een komedie show gaan maken in plaats van hockeyen.

Don Quischoot H1 - Gemert H1 1-2
Gemert wil weer eens nieuw leven in de titelaspiraties blazen en doet goede staken tegen DQS.

Eindhoven H1 - Scoop H1 10-0
Kan Eindhoven misschien in te winterstop aanvragen naar de 1e klasse te gaan?

Uden H1 - Best H1 2-2
De mannen van Best kijken heel de eerste helft scheel van het blauwe veld. 2e helft zijn ze bijgekomen en maken ze gelijk.

@Tandarts Louk | 28/09

Ga nou maar gaatjes vullen, jij mag niet meer fluiten!!

Tandarts Louk | 28/09

Kom maar naar de derde klasse, dan zal ik het eens spannend maken.

Schatje | 28/09

Lieve mensen,

Wij (de schatjes van Eindhoven) hebben bij de bond aangevraagd of wij voortaan clubscheidsrechters kunnen hebben als wij uit spelen. Op deze manier is er voor ons namelijk ook niks meer aan. Als wij bier zoUden mogen drinken zoUden wij op zaterdagavond ons helemaal lam kunnen zuipen en dan op zondag nog makkelijk winnen. Maarja wij zullen het bij ranja en voor de stoere boys een colaatje moeten hoUden...
Dus bij dezen ook een oproep aan jullie, geef de voorzitter die fluit en maak het spannend!

@jolandavd | 28/09

Dit is nog niet zeker. a.s. dinsdag doet de KNHB een uitspraak over de velden. Experts zeggen dat er 80% kans is dat alle drie de velden afgekeurd zullen worden. Best is op zoek naar een andere thuisbasis voor de eerste lijns teams, helaas nog zonder succes.

MarkF | 28/09

Hallo,

Ik speel bij Civicum, ik zou jullie vragen om voortaan tegen ons met 9 man aan te treden. Op deze manier behoUden wij plezier in het spelletje en gaan jullie er met de 3 punten vandoor. Vast bedankt voor de medewerking.

jolandavb | 28/09

Het schijnt dat Mixed Hockey Club Best zich uit de competitie heeft terug getrokken.

@Omnisciens | 28/09

Die kale van Best doet schijnbaar alleen maar in thuiswedstrijden mee. Hij doet officieel met de veteranen mee, bij thuiswedstrijden gaat hij twee keer de wei in. Heb ik me laten vertellen. Dus hier zullen de mannen van Uden geen last van hebben.

De moker | 27/09

@omnisciens:

De kale van Best gaat het verschil maken?.

Door thuis te blijven bedoel je denk ik?

Omnisciens | 27/09

Apeliotes H1 - Nuenen H1 1-1
Apeliotes verrassend hard eraf gegaan vorige week, Nuenen weer een puntje gesprokkeld. Dit zullen ze deze week weer doen, tot onvrede van de stUdenten.

Blerick H1 - Heeze H1 2-1
2 ploegen die nog niet gewonnen hebben, altijd interessant. De kampioen uit Limburg van vorig jaar heeft dit jaar niet het spel van afgelopen jaar, ze hebben immer pas 1(!!) goal gemaakt dit seizoen. Misschien is dit de wedstrijd om het te laten zien en de weg omhoog in te zetten? Heeze wel een geduchte tegenstander en heeft wat goed te maken na vorige week. Toch heeft Blerick meer kwaliteit en verdrievoudigt hun doelpunten voor.

Civicum H1 - Oedenrode H1 1-4
Die tribunie heeft ie gebouwd hoor, maar zal dit ook voor de overwinning zorgen? Nee helaas, daar zullen ze nog wel een paar weekjes op mogen wachten. Een puntje dan? Ook dat is te veel gevraagd deze week. De mannen uit Rooi zijn gebrand om de weg omhoog in te zetten en pakken de mannen van Civicum meteen bij de strot. En ze laten ze niet meer los.

Don Quischoot H1 - Gemert H1 2-2
Gemert is uit toch niet wat het geweest en de stUdenten hebben thuis nog niet verloren. Dit zal een leuke pot worden met goed verzorgt hockey. Van Gemert dan, want DQS kan natuurlijk alleen maar kei hard rennen en counteren. Wel effectief, puntje voor allebei.

Eindhoven H1 - Scoop H1 7-2
De mannetje uit Eindhoven gooien hoge ogen naar het kampioenschap, maar een fatsoenlijke tegenstander hebben ze ook nog niet gehad (tot nu toe de onderste 3). Om een beetje in die trend te blijven deze keer nummer 8! Die kunnen er ook niks van, dus zal er voor de eigen tribune weer lekker aan het doelsaldo gewerkt worden. Al begint Scoop wel steeds frivoler te hockeyen en zullen strijdend ten onder gaan. En een goaltje tegen Eindhoven maken is wat dat betreft ook niet al te moeilijk, als zelfs Civicum en Heeze het kunnen...

Uden H1 - Best H1 3-4
Uden thuis natuurlijk wel oppermachtig op hun blauwe veldje, maar Best staat knap 2e na hun promotie en blijken toch ook wel een fatsoenlijk potje te kunnen ballen. Dit laten ze ook tegen de mannen in het oranje zien en die weten hier maar moeilijk mee om te gaan. Het zal een waar hockeygevecht worden waar de kale van Best het verschil maakt.

Jomanda | 27/09

Apeliotes H1 - Nuenen H1 3-1
Nuenen lijkt langzaam te genezen van het drama van afgelopen seizoen. Echter hebben ze weinig in te brengen tegen de luchtmacht van Apeliotes. De gele genieŽn winnen deze week alle drie de helften.

Blerick H1 - Heeze H1 1-1
Blerick, een frivool team dat zich steeds beter aanpast in de tweede klasse. De monteur in Heeze heeft afgelopen week overuren moeten draaien om de bus te repareren na de raketaanval van de jonge doch volwassen Eindhovenaren. Door een losse schroef in de bus komt Blerick op voorsprong maar na een korte pitstop weet Heeze de stand recht te trekken.

Civicum H1 - Oedenrode H1 2-2
Als echte Spartanen betreden de mannen van Civicum wekelijks het veld, vol zelfvertrouwen en wellicht met een verkeerd beeld van hun hockeykwaliteiten. Na drie weken dikke pech weet Civicum waar het staat en begint te hockeyen. En weet je wat, ze hebben allemaal een fluwelen techniek waarmee ze het iedere tegenstander moeilijk maken. Rooi heeft het zwaar maar weet toch een punt te stelen uit Stade Du Civicum.

Don Quischoot H1 - Gemert H1 1-1
De echte stUdenten tegen de mannen met kinderen in spe. De studs spelen met power met een as waar menig team van droomt. Gemert speelt heel gedecideerd en gecontroleerd waardoor ze erg constant zijn. De studs hebben het betere van het spel maar komen door een moment van verzwakking in de laatste minuten op gelijke hoogte.

Eindhoven H1 - Scoop H1 9-0
Geen match, Scoop kan beter thuis blijven. Voor de mannen die toto spelen en in willen zetten op de doelpuntenmakers:

Boyd: 2
Younes: 1
Niek: 4
Jonas: 2

Uden H1 - Best H1 2-3
Een spannende wedstrijd met twee teams die aan elkaar gewaagd zijn. De snelle nummer 13 van Best is op dreef en legt er binnen een kwartier drie in het netje. Uden weet het nog spannend te maken door tegen het eind van de wedstrijd twee maal te scoren, maar hun offensief komt te laat.

Weetje van de week
De naam Civicum is gebaseerd op de aanduiding voor het oude Romeinse Castellum dat de voorloper was van het huidige Cuijk.

Dn directeur | 26/09

Apeliotes - Nuenen 4-1

Apeliotes flink op de broek gehad afgelopen week. Dit terwijl Nuenen nog in de zevende hemel is na het punt tegen de studs uit Eindhoven. Concentratie daarom ver te zoeken bij het Nuenense tegen een sterk gemotiveerd Apeliotes. Makkelijke overwinning voor de Alfa stUdenten uit Nijmegen. Linksmidden van Apeli mist wederom een strafbal, wanneer komt er een einde aan deze ontwapende reeks missers?

Blerick - Heeze 2-1

Blerick en Heeze beiden op zoek naar de 1e overwinning van het seizoen. Allebei willen ze dit doen met het parkeren van de bus en het counteren waar mogelijk. Blerick acht ik toch iets beter in dit spel.

Civicum - Oedenrode 0-4

Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor de legendes van Civicum. Helaas lukt het deze ronde nog niet om een overwinning binnen te halen. Rooi maatje te groot.

Don Quishoot - Gemert 2-3
Spannend potje voor 2 ploegen die redelijk zijn begonnen de competitie. Ben benieuwd hoe goed de studs zijn. Gemert vrij stabiele ploeg met een slippertje in de eerste speelronde. Gemert net iets verder dan de Beta studs.

Eindhoven - Scoop 5-0
De kids mogen weer! Ditmaal tegen een leeggelopen scoop. Simpelweg zijn de kinderen een maatje te groot voor de mannen uit Sittard (niet in lengte uiteraard). Winst wordt gevierd met iets te veel cola en snacks door de kids, dus allemaal een rommelig maagje naderhand.

Uden - Best 2-1

Uden tegen Best. Zal erom spannen wie er gaat winnen. Echter speelt Best niet thuis in de duinen, maar op het spekgladde waterveld van Uden. Dit heeft Uden net voldoende voordeel.

Bal van niveau. | 26/09

Apeliotes H1 - Nuenen H1 2-1
Nuenen iets beter dan vorig jaar maar nog niet goed genoeg om de kanaries te verslaan. De stUdenten hebben de avond van tevoren een keer niet gezopen maar gesmoked op aanraden van de linksmidden. Iedereen is moe, vandaar dat het slechts 2-1 wordt.

Blerick H1 - Heeze H1 1-3
Bij een duel onderin kunnen er altijd rare dingen gebeuren. Heeze wint totaal onverwachts en tegen de verhoudingen in. Doei Blerick.

Civicum H1 - Oedenrode H1 0-4
Dit moet Rooi toch gemakkelijk weten te winnen. De indianen van civicum doen nog een dansje rondom de totempaal maar dit mocht niet baten.

Don Quischoot H1 - Gemert H1 3-3
De studs nog ongeslagen maar hoUden ze dat dit weekend tegen Gimmert ook vol? Het zal een spannende pot worden met wederom een gelijkspelletje?

Eindhoven H1 - Scoop H1 2-0
De cursisten van Eindhoven denken iets te gemakkelijk over de vlaaien maar toch winnen ze eenvoudig. De cursisten laten echter na een monsterzege te boeken.

Uden H1 - Best H1 3-2
Dit belooft een hele spannende wedstrijd. Kan iemand dit filmen en uitzenden? Ik verwacht een overwinning voor Uden, kan het niet beargumenteren, onderbuikgevoelens.

vliegeraar | 26/09

Apeliotes H1 - Nuenen H1 2-2
Nuenen iets beter dan vorig jaar en zal dit jaar net boven de degradatienood leven. Apeliotes kan de laatste weken geen indruk maken. Een puntendeling lijkt me op zijn plek

Blerick H1 - Heeze H1 2-0
Strijd onderin! Blerick wint eindelijk weer eens een keer, met dan aan de lokale sleepert.

Civicum H1 - Oedenrode H1 0-1
Ondanks de leuke filmpjes van Civicum waar ze veel sympathie mee winnen zal Oedenrode hier de punten weg snoepen.

Don Quischoot H1 - Gemert H1 1-2
Interessantste clash van deze week. Gemert hersteld zichzelf goed na een stroeve start. Lukt het ze om door te pakken?

Eindhoven H1 - Scoop H1 5-0
Maar weinig ploegen uit deze poule kunnen Eindhoven uitdagen. Scoop is daar geen uitzondering op

Uden H1 - Best H1 1-2
Hulde voor de ongemakkelijke nabeschouwingen van Uden. Best wel iets beter verwacht ik.

Zeikende Reiger | 25/09

Apeliotes H1 - Nuenen H1 2-3
De kanaries hebben het even niet meer en zien de mannen uit Nuenen afstand nemen voor rust. Geschrokken doen de gele stUdenten nog wat terug maar het lot heeft zich al voltrokken.

Blerick H1 - Heeze H1 3-0
Heeze uit is als de krant bij terug komst van vakantie. Alles wat er instaat komt te laat en waarna hij direct door de container in gaat.

Civicum H1 - Oedenrode H1 1-3
Lekker potje met uiteraard weer een heerlijk verslag na de wedstrijd. Wederom laten de punten op zich wachten voor de strijders uit Cuijk. Maar het wordt met de week spannender om naar te kijken.

Don Quischoot H1 - Gemert H1 1-3
De stUdenten zijn een maatje te klein voor de geslepenheid van Gemert. De 3e helft wordt Gemert echter wel overlopen.

Eindhoven H1 - Scoop H1 8-0
Eindhoven kan weer lekker aan het doelsaldo sleutelen. De havisten stormen in de 2e helft nog eenmaal over scoop heen en besluiten de wedstrijd met een wel verdiende fristi.

Uden H1 - Best H1 2-3
Lekker potje tussen twee ploegen die beide hard zullen werken voor een resultaat. Best blijkt hier het meest ervaren mee en trekt in de slotminuten de pot naar zich toe.

Ron Beton | 24/09

Apeliotes H1 - Nuenen H1 4-0
Apeliotes hersteld zich naar een slippertje tegen de boeren uit Best. Nuenen simpelweg rijp voor de 3de klasse.

Blerick H1 - Heeze H1 0-0
Beide ploegen stelde afgelopen weekend teleur. Anti-hockey voert de boven toon deze zondag, met als grote verliezer het publiek aan de zij-lijn. Bril stand tot gevolg.

Civicum H1 - Oedenrode H1 0-6
Nog zon ploeg die rijp is voor de 3de klasse. Ook thuis komst Civicum niet tot wasdom. Een rustig weekje zo voor Oedenrode.

Don Quischoot H1 - Gemert H1 3-4
De weekend klassieker, wie haakt er aan en wie haakt eraf? 1 ding is zeker, Er wordt na de wedstrijd goed gezopen. Ik denk dat Gemert op ervaring deze wedstrijd naar zich toe weet te trekken.

Eindhoven H1 - Scoop H1 5-0
Eindhoven scoopt hem terug naar Sittard. De Duitsers met dubbele nationaliteit zijn niet opgewassen tegen de paarse muur. Ook het kabaal van de Eindhovense hools maakt teveel indruk, ongeacht of ze het kunnen verstaan ja of nein.

Uden H1 - Best H1 4-0
Een glibberend Best gaat voor het eerst dit seizoen op zijn plaat. De corner loopt niet, de scheids zit niet mee, het waterveld is kak, of is Uden toch een maatje te groot?

Winkelhaak | 24/09

Apeliotes H1 - Nuenen H1 3-1
Studs kregen flink op de broek, maar gaan deze week weer herstellen tegen een zwak Nuenen. Ondanks de vele versterkingen deze zomer komt Nuenen nog niet echt los. Wordt weer een lang seizoen.

Blerick H1 - Heeze H1 3-0
Na pittige start krijgt Blerick nu een tegenstander van hun kaliber tegenover zich. Deze wedstrijd zal duidelijk maken hoe goed beide ploegen nu daadwerkelijk zijn. Verwacht dat Blerick vrij eenvoudig wint van Heeze en de 3 punten in eigen huis houdt.

Civicum H1 - Oedenrode H1 1-3
Rooi begint uit de zomerslaap te komen. Zou ook wel eens tijd worden. Civicum op het nieuwe veld nog wat onwennig. Vechten voor wat ze waard zijn, maar het mocht niet baten. De kale spits legt er wederom eentje in.

Don Quischoot H1 - Gemert H1 2-4
Ook een hele interessante pot. Hoe goed zijn DQS en Gimmert nu echt? Gaan beide ploegen een betekenis spelen in het kampioenschap? Gemert meer ervaring en de rode god legt er weer 2 in met zijn backhand.

Eindhoven H1 - Scoop H1 5-0
Seizoensstart van Eindhoven is indrukwekkend te noemen, ploeg draait uitstekend en laat zien maar voor ťťn doel te spelen dit jaar. Scoop won overtuigend van Civicum, maar Eindhoven is andere koek. Een fikse nederlaag voor de Sittardse boys.

Uden H1 - Best H1 2-3
Heerlijke pot. Twee ploegen die willen hockeyen en ook kunnen hockeyen. Best gaat er met de winst vandoor. Stopt veel energie in de eerste en 2e helft, waardoor de Udense bienskes teleurgesteld achterblijven

Uri Geller | 24/09

Apeliotes H1 - Nuenen H1 2-0
De studs uit Havana aan de Waal zijn van een beter niveau dan die uit de lichtstad dus Nuenen zal uit een ander vaatje moet tappen. Dit vaatje blijkt echter leeg te zijn waardoor de StUdenten een mooie derde helft tegemoet kunnen zien.

Blerick H1 - Heeze H1 2-1
Beide teams counteren er op los, de reus van Heeze heeft helaas geen backhand op zijn stick laten monteren en schiet niet met scherp. Het tweede klasse record scoops zal deze wedstrijd verbroken worden aangezien beide teams het woord combinatie niet in het vocabulaire hebben zitten.

Civicum H1 - Oedenrode H1 1-3
Rooi is op stoom gekomen en wint gemakkelijk van het team met de Beste analyse op de Nederlandse velden. Civicum voelt zich al bijna thuis op de nieuwe mat maar zal nog een aantal weken moeten wennen. Die overwinning gaat er (misschien) nog een keer komen dit seizoen.

Don Quishoot H1 - Gemert H1 0-4
Na het gelijkspel tegen Nuenen van afgelopen weekend zijn er wat barstjes ontstaan in het spel. Gemert weet hier van te profiteren en scoort er lustig op los, strafcollege als gevolg voor de stUdenten.

Eindhoven H1 - Scoop H1 5-0
De kinderen mogen na 2 tochtjes langs de mac eindelijk weer in de eigen wei spelen en genieten hier zichtbaar van. Hier en daar wordt al gefluisterd over een platte kar maar de enige schaal die zondag aanwezig is zal gevuld zijn met bitterballen. De Limburgers hebben de nieuwe krachten nog niet ingepast in het systeem en kunnen geen potten breken. Huilend aan de vlaai bij terugkomst in Duitsland.

Uden H1 - Best H1 2-2
Uit of thuis is een wereld van verschil voor de Bestse Boys, Uden is echter geen schim van vorig jaar wat betekent dat de punten gedeeld gaan worden. Keeper van Best pakt rood voor een sliding met 2 gestrekte legguards in de 70ste minuut.

Bierbuik | 24/09

Apeliotes H1 - Nuenen H1 3-1
Studs zijn een klasse beter dan Nuenen.

Blerick H1 - Heeze H1 2-0
Beide teams willen counteren, dus het hangt er vanaf wie de bal het vaakst aan de ander weet te geven. Thuisvoordeel beslist de strijd.

Civicum H1 - Oedenrode H1 0-2
Oedenrode zet de weg naar boven in.

Don Quishoot H1 - Gemert H1 1-3
Gemert zet de weg naar boven in.

Eindhoven H1 - Scoop H1 7-0
Bij de winterstop al kampioen?

Uden H1 - Best H1 2-2
Leuke wedstrijd, kansen over en weer. 3e helft wordt beslissend.

De reiger | 24/09

Apeliotes H1 - Nuenen H1 3-1
Apeliotes herpakt zich na een slippertje in de duinen bij Best. Thuis tegen Nuenen is de wedstrijd al snel gespeeld en staan de koppen weer dezelfde kant op.

Blerick H1 - Heeze H1 2-2
Beide ploegen hebben afgelopen weekend hun meerdere moeten kennen. Wisselende resultaten gaan gepaard met kansen op en neer. Uiteindelijk zijn beide ploegen tevreden met een punt.


Civicum H1 - Oedenrode H1 0-4
CIvicum geeft niet thuis, Oedenrode daarin tegen werkt aan het zelfvertrouwen.

Don Quischoot H1 - Gemert H1 3-2
Beide teams willen de aansluiting bij de top van de competitie vast hoUden. Het thuis voordeel van Don Quischoot zorgt voor de late winnende treffer.

Eindhoven H1 - Scoop H1 7-0
De mannen in het paars groen hebben een duidelijk signaal afgegeven. Alles en iedereen moet wijken voor het kampioenschap. Ook scoop dacht na wat doelpunten tegen civicum het net weer gevonden te hebben. Helaas bleek dit niet het geval.

Uden H1 - Best H1 3-2
Best bevind zich op het waterveld van Uden op glad ijs. MHC krijgt geen grip op de wedstrijd na een snelle achterstand door gestuntel van de goalie. Een late ere-treffer zorgt nog voor spanning in de wedstrijd echter trekken de oranje leeuwen de 3 punten over de streep.

Eerdere Topics poule C