Speelronde 8

Geplaats door: Jomanda ( )

  • 1C
  • 30/10
  • 1733

Nog vier wedstrijden mannen! Dan kunnen we lekker genieten van de feestdagen en pietendiscussies.

Hierbij de wedstrijden die voor deze week op de planning staan:

Blerick H1 – Oedenrode H1
Civicum H1 – Don Quishoot H1
Eindhoven H1 – Gemert H1
Heeze H1 – Nuenen H1
Scoop H1 – Best H1
Uden H1 – Apeliotes H1
Reageren

@Wtf | 05/11

Wij proberen de competitie een beetje spannend te hoUden oké? Ook niet leuk als nummer 1 en 2 al met de winterstop bepaald zijn

@wtf | 04/11

Het blijft bij een vermoeden van machtfixing

Wtf | 04/11

@Best @eindhoven wat doen jullie?!
Matchfixing?

Bal van niveau. | 02/11

Het is weer eens tijd voor een legendarische post van de Bal van Niveau. Nu het kouder begint te worden was ik alvast aan de winterslaap begonnen, alle commotie rondom de opvallende resultaten en het indrukwekkende niveau van 2e klasse C heeft mij weer wakker gemaakt. Met grote vreugde zag ik dat de strijders van civicum haar eerste punten hebben gepakt, de kindjes van Eindhoven punten beginnen te verspelen, de stUdenten nog steeds wisselvallig presteren (wellicht presteren zij beter in bed en tijdens het zuipen), de vlaaien nog steeds vlaaien zijn en dat iedereen nog steeds schrijft over de Sahara van Best (de kracht zit hem in herhaling?).

Over tot de orde van de dag:

@@jaap krekel: zit niet zo op die jongen te haten, hij doet ook maar zn Best. Lieve beestjes, die krekels.
@de accountant: een nieuwe naam op het forum, altijd leuk! Welkom!

Blerick H1 – Oedenrode H1: 5-1
Blerick, de ene week winnen ze met 5-1 de week daarna verliezen ze met 5-1. Een ding staat vast; de uitslag. Het wordt 5-1, maar voor wie? Ik verwacht toch dat Blerick deze pot wint want Rooi heeft nog maar weinig laten zien. Daarbij spelen de Blerickianen thuis en in Limburg gebeuren altijd rare dingen...

Civicum H1 – Don Quishoot H1: 1-3
De stUdenten presteren wisselvallig, civicum presteert niet.
Wie logisch redeneert komt tot de conclusie dat wisselvallig presteren meer kans geeft op een overwinning dan niet presteren. De bèta-studs hebben een training duikelen gehad en weten wat strafballen te versieren. Waar de Alpha studs (lees: hun linksmidden) nogal moeite hebben met strafballen worden deze bij de bèta-studs wel benut, door een juiste acceleratie berekening. Naar verluidt is het in heel het land tentamenweek met gevolg dat de verdediging er niet helemaal bij is met de gedachte, de strijders van civicum kunnen er dus eentje prikken en het wordt nog spannend tegen het einde.

Eindhoven H1 – Gemert H1 3-2
De kindjes van Eindhoven tegen de oude bokken van Gemert. Het is als Ajax tegen Feyenoord. Frivool tegen kracht. Afgelopen zondag heeft heel NL kunnen zien dat frivool dit zou winnen, maar daar werd de kracht alleen maar lomp gebruikt. Gemert gaat iets slimmer om met hun kracht en pakt niet in de eerste minuten al rood. Het resultaat: een spannende wedstrijd die in de laatste minuten wordt beslist door een van de jonkies. En wat voor een jonkie! De coach van Eindhoven kon even geen onderscheid maken tussen de mini van de week en zijn eigen spelers. Dit bleek een goede zet want de mini van de week scoort een wereldgoal en maakt een buikschuiver van blijdschap, heel zn tepels open geschuurd maar wel gescoord bij zn debuut in de hoofdmacht.

Heeze H1 – Nuenen H1: 0-6
Nuenen is goed op dreef, Heeze niet zo. Heeze heeft er ook helemaal geen zin meer in en staat maar met 8 spelers op het veld. De bus van Heeze is een simpele Volkswagen Up geworden, hier kan Nuenen makkelijk doorheen combineren. Het meegekomen uitpubliek scandaart nog tevergeefs tien, tien, tien! De knokpartij tussen de hooligans van beide clubs is spannender dan de wedstrijd zelf.

Scoop H1 – Best H1: 2-0
De vlaaien van scoop hebben de scheids omgekocht door ze beide 10 vlaaien na afloop aan te bieden. De kale van Best wil ook wel een vorkje mee prikken en draagt bij aan de 2-0 overwinning voor scoop in de vorm van een eigen goal. Best heeft een offday, Marcel heeft een vermoeden van matchfixing.

Uden H1 – Apeliotes H1: 2-4
Ook de Alfa studs hebben een tentamenweek en verzuimen met grote cijfers te winnen. Een gebrek aan concentratie zorgt voor het missen van een strafbal of is het onkunde? Niemand zal het ooit weten. Toch winnen de studs dit potje eenvoudig want Uden kan niet echt een vuist maken. Ze prikken nog wel een strafcorner en maken een buitenspelgoal maar echt in gevaar weten ze de studs niet te brengen. Zakelijke overwinning en meteen weer de bieb in! Voor het gros geen pils dit keer, misschien wel wat adtjes voor de teamfeuten.

Een wijze tip: een beetje zelfverheerlijking is nooit verkeerd.

Geniet van het weekend mannen!

@@jaap krekel | 02/11

joh daarentegen is wel acceptabel?

Jaap krekel neemt tenminste de moeite om iets te posten voor ons leesplezier.

@@jaap krekel | 02/11

Wat verwacht je dan van een krekel?

@jaap krekel | 02/11

En je Nederlands is ook dramatisch. Leer schrijven joh.

@jaap krekel | 02/11

Hey Japie,

Je verhaal wordt er niet interessanter op ofzo door hem 3x te posten

Barry Batsbak | 01/11

Blerick H1 – Oedenrode H1 4-1
Blerick toch een flink pak slaag gekregen afgelopen weekend. Hier willen ze zich voor revancheren, koste wat kost. De nodige schandalige overtredingen en vliegende tackels zorgen ervoor dat de punten in Limburg blijven. Er wordt ze daarnaast ook weinig in de weg gelegd door de mannen uit Rooi, die nu al een erg matig seizoen kennen.

Civicum H1 – Don Quishoot H1 1-3
Het is zaak voor de mannen uit Cuijk om het gat naar de veilige 10e plaats niet uit het oog te verliezen en heeft hierbij geluk dat de andere teams uit de onderste regionen ook geen punten gaan pakken dit weekend. Don Quishoot heeft nog niet weten te imponeren bij uitwedstrijden, maar zijn toch een maatje te groot.

Eindhoven H1 – Gemert H1 4-2
Eindhoven laatste 2 wedstrijden wat weggezakt na de daverende openingswedstrijden. De kids hebben afgelopen week op de middelbare school echter tussen seksuele voorlichting en lichamelijke opvoeding door de definitie van onderschatting geleerd, waardoor ze deze pot wel weten te winnen.

Heeze H1 – Nuenen H1 0-3
Interessant stukje over Marcel Balkestein, bedankt @HansKlok. Echter wel vrij logisch dat hij zijn geluk gaat zoeken bij de Duitse vrouwen en hen gaat leren verdedigen, want bij Heeze snappen ze er weinig van. Nuenen solide ploeg, komen geen moment in de problemen.

Scoop H1 – Best H1 1-2
Scoop wil wel maar kan niet, Best kan wel maar wil niet na de lange rit. Saaie pot, maar Best heeft waar het voor kwam en vindt het allemaal wel Best. 3 punten erbij.

Uden H1 – Apeliotes H1 2-5
De mannen uit Nijmegen weten na 3 nederlagen op rij weer wat winnen is en hebben ook meteen flink uitgehaald. Uden tot nu toe alles met minimaal verschil gewonnen of verloren, maar de studs gaan hier verandering in brengen.

Jaap krekel | 01/11

Heeze - Nuenen 1-4

Na een 1-1 tegen de koploper waar ongetwijfeld meer in had gezeten, gaan de Blauwe-witte gladiatoren op bezoek bij de gele van Heeze. Het goede gevoel wat ze hebben overgehoUden van de ontmoeting met de koploper, zullen ze dat ongetwijfeld doorwillen zetten tegen het kwakkelende Heeze.
Na de eerste helpt op voorprong te zijn gekomen zal het toch een slordigheidje begaan en een keer moeten vissen, ondanks de aansluitingstreffer zal de overwinning niet in gevaar komen en reizen de blauw-witte met 3puntjes weer terug naar huis.

Uden - apeliotes 2-2

Uden haalde helaas geen punten tegen de studs uit Eindhoven, zondag hebben ze wat meer geluk en hoUden een puntje over aan de studs uit Nijmegen.
Een slordige wedstrijd waarbij nummer 69 van Uden in de laatste minuut toch nog een corner maakt om zo een punt veilig te stellen.

Scoop - Best 1-4

Na het verlies op Nederlandse grond zullen onze zuiderburen toch wat recht willen zetten tegen de achtervolgers van Eindhoven. Helaas, Best is toch net een maatje te groot voor de delegatie uit Sittard en zullen ook met legen handen blijven zitten.

Eindhoven - Gemert 2-3

Na het debacle in Nuenen loopt de machine van de paars-Groene toch wat mooizaam maar willen zich toch revancheren, Gemert ontdeed zich vorige week toch relatief makkelijk van de boys uit Cuijk en ruiken nu bloed. Deze topper zal een kantelpunt worden in de competitie omdat Gemert er toch met de punten vandoor gaat.
Heeft u zondag toevalig niks te doen? In Eindhoven is er gegarandeerd vuurwerk.

Civicum - Dqs 2-1

Hopelijk is de ov-chipkaart van de Eindhovense Studs opgeladen voor de reis naar Cuijk. Waar Dqs thuis drie punten pakte tegen Uden gaat het nu in Cuijk toch anders. Civi is erop gebrand om de studs terug naar huis te sturen met legen handen, er zal dan ook een heuze knokwedstrijd te zien zijn waarbij de Boys uit Cuijk voor één keer aan het langste eind trekken.

Blerick - Oederoden. 3-3

Blerick uit, altijd lastig zullen we maar zeggen. Vorige week werd de toekomstige Venlose formatie afgedroogd door de studs uit Nijmegen, wat nu thuis of Duitse grond toch zal Leiden tot hopelijk een beter resultaat. Rooi had vorige week op eigen veld drie punten tegen de zuid-Duitsers van Scoop.
Helaas zal dat niet het gewenst resultaat opleveren, waardoor er toch een puntendeling gaat komen. Vermakelijke pot zonder winnaar.

Jaap krekel | 01/11

Heeze - Nuenen 1-4

Na een 1-1 tegen de koploper waar ongetwijfeld meer in had gezeten, gaan de Blauwe-witte gladiatoren op bezoek bij de gele van Heeze. Het goede gevoel wat ze hebben overgehoUden van de ontmoeting met de koploper, zullen ze dat ongetwijfeld doorwillen zetten tegen het kwakkelende Heeze.
Na de eerste helpt op voorprong te zijn gekomen zal het toch een slordigheidje begaan en een keer moeten vissen, ondanks de aansluitingstreffer zal de overwinning niet in gevaar komen en reizen de blauw-witte met 3puntjes weer terug naar huis.

Uden - apeliotes 2-2

Uden haalde helaas geen punten tegen de studs uit Eindhoven, zondag hebben ze wat meer geluk en hoUden een puntje over aan de studs uit Nijmegen.
Een slordige wedstrijd waarbij nummer 69 van Uden in de laatste minuut toch nog een corner maakt om zo een punt veilig te stellen.

Scoop - Best 1-4

Na het verlies op Nederlandse grond zullen onze zuiderburen toch wat recht willen zetten tegen de achtervolgers van Eindhoven. Helaas, Best is toch net een maatje te groot voor de delegatie uit Sittard en zullen ook met legen handen blijven zitten.

Eindhoven - Gemert 2-3

Na het debacle in Nuenen loopt de machine van de paars-Groene toch wat mooizaam maar willen zich toch revancheren, Gemert ontdeed zich vorige week toch relatief makkelijk van de boys uit Cuijk en ruiken nu bloed. Deze topper zal een kantelpunt worden in de competitie omdat Gemert er toch met de punten vandoor gaat.
Heeft u zondag toevalig niks te doen? In Eindhoven is er gegarandeerd vuurwerk.

Civicum - Dqs 2-1

Hopelijk is de ov-chipkaart van de Eindhovense Studs opgeladen voor de reis naar Cuijk. Waar Dqs thuis drie punten pakte tegen Uden gaat het nu in Cuijk toch anders. Civi is erop gebrand om de studs terug naar huis te sturen met legen handen, er zal dan ook een heuze knokwedstrijd te zien zijn waarbij de Boys uit Cuijk voor één keer aan het langste eind trekken.

Blerick - Oederoden. 3-3

Blerick uit, altijd lastig zullen we maar zeggen. Vorige week werd de toekomstige Venlose formatie afgedroogd door de studs uit Nijmegen, wat nu thuis of Duitse grond toch zal Leiden tot hopelijk een beter resultaat. Rooi had vorige week op eigen veld drie punten tegen de zuid-Duitsers van Scoop.
Helaas zal dat niet het gewenst resultaat opleveren, waardoor er toch een puntendeling gaat komen. Vermakelijke pot zonder winnaar.

Jaap krekel | 01/11

Heeze - Nuenen 1-4

Na een 1-1 tegen de koploper waar ongetwijfeld meer in had gezeten, gaan de Blauwe-witte gladiatoren op bezoek bij de gele van Heeze. Het goede gevoel wat ze hebben overgehoUden van de ontmoeting met de koploper, zullen ze dat ongetwijfeld doorwillen zetten tegen het kwakkelende Heeze.
Na de eerste helpt op voorprong te zijn gekomen zal het toch een slordigheidje begaan en een keer moeten vissen, ondanks de aansluitingstreffer zal de overwinning niet in gevaar komen en reizen de blauw-witte met 3puntjes weer terug naar huis.

Uden - apeliotes 2-2

Uden haalde helaas geen punten tegen de studs uit Eindhoven, zondag hebben ze wat meer geluk en hoUden een puntje over aan de studs uit Nijmegen.
Een slordige wedstrijd waarbij nummer 69 van Uden in de laatste minuut toch nog een corner maakt om zo een punt veilig te stellen.

Scoop - Best 1-4

Na het verlies op Nederlandse grond zullen onze zuiderburen toch wat recht willen zetten tegen de achtervolgers van Eindhoven. Helaas, Best is toch net een maatje te groot voor de delegatie uit Sittard en zullen ook met legen handen blijven zitten.

Eindhoven - Gemert 2-3

Na het debacle in Nuenen loopt de machine van de paars-Groene toch wat mooizaam maar willen zich toch revancheren, Gemert ontdeed zich vorige week toch relatief makkelijk van de boys uit Cuijk en ruiken nu bloed. Deze topper zal een kantelpunt worden in de competitie omdat Gemert er toch met de punten vandoor gaat.
Heeft u zondag toevalig niks te doen? In Eindhoven is er gegarandeerd vuurwerk.

Civicum - Dqs 2-1

Hopelijk is de ov-chipkaart van de Eindhovense Studs opgeladen voor de reis naar Cuijk. Waar Dqs thuis drie punten pakte tegen Uden gaat het nu in Cuijk toch anders. Civi is erop gebrand om de studs terug naar huis te sturen met legen handen, er zal dan ook een heuze knokwedstrijd te zien zijn waarbij de Boys uit Cuijk voor één keer aan het langste eind trekken.

Blerick - Oederoden. 3-3

Blerick uit, altijd lastig zullen we maar zeggen. Vorige week werd de toekomstige Venlose formatie afgedroogd door de studs uit Nijmegen, wat nu thuis of Duitse grond toch zal Leiden tot hopelijk een beter resultaat. Rooi had vorige week op eigen veld drie punten tegen de zuid-Duitsers van Scoop.
Helaas zal dat niet het gewenst resultaat opleveren, waardoor er toch een puntendeling gaat komen. Vermakelijke pot zonder winnaar.

Hans Klok* | 31/10

Ik bedoelde natuurlijk te zeggen dat de stUdenten uit Eindhoven UIT nog niet gewonnen hebben ;)

Hans Klok | 31/10

Blerick H1 – Oedenrode H1 3-2
Blerick was na een stroeve start begonnen aan een flinke opmars, maar die stagneerde vorige week. Oedenrode uit hoeven we natuurlijk niet veel woorden aan vuil te maken, dat gaat m niet worden. Toch doen de mannen uit Rooi hun stinkende Best, het mocht vandaag niet baten.

Civicum H1 – Don Quishoot H1 1-1
De mannen uit Cuijk krijgen het toch voor elkaar om niet elke week van de mat geveegd te worden, zeker niet als ze thuis mogen spelen. De stUdenten uit Eindhoven hebben thuis nog niet gewonnen dit seizoen en die vinden dit een mooie kans om het maar eens te laten zien. Een leuk feitje is dat Civicum meer doelpunten gemaakt heeft dan DQS (ik hoor u denken: maarja dat heeft iedereen?!, klopt), maar DQS heeft ook exact zoveel goals tegen! Dit gegeven zal er voor zorgen dat beide teams elkaar in evenwicht zullen hoUden. Civicum weet weer een puntje bij elkaar te sprokkelen en DQS doet waar het goed in is, gelijk spelen.

Eindhoven H1 – Gemert H1 1-1
Vorige week natuurlijk weer duur puntenverlies voor onze schatjes, waar Gemert lekker op 70% kon spelen tegen Civicum. Alleen zijn het thuisvoordeel en de uitspelende kwaaltjes nu omgedraaid. Gemert heeft uit nog geen één keer gewonnen, en ja dan zal het tegen de schatjes ook niet lukken hoor. Die hebben voor de derde keer op rij een topper, welke niet zonder slag of stoot aan hen voorbij zal gaan. Gemert weet goed tussen de linies door te hockeyen en slaat de scoopert van Eindhoven een bal tegen zn knie, heel slim. Dit resulteert in een voor de schatjes wel heel bekende uitslag, maar weer blijven ze ongeslagen. Sterkte voor de knul met het ei op zn knie!

Heeze H1 – Nuenen H1 1-3
Heeze wil thuis voor eigen publiek weer eens puntjes pakken, jammer dat de heer Balkenstein nu Duitse chickies aan het kijken is in Japan (bron: hockey.nl). Nuenen heeft het vorige week de koploper enorm lastig gemaakt, in een wedstrijd waar ze misschien wel de schatjes met legen handen naar huis kunnen sturen. Deze stijgende lijn zetten ze door en de 3 punten komen geen moment in gevaar. Outsider voor promotie zijn ze zeker.

Scoop H1 – Best H1 1-5
Waar Scoop een paar weken nog dacht aan te haken bij de subtop ruiken de zandratten de eerste plek weer een beetje dichterbij komen na het puntenverlies van de schatjes. Scoop doet het over het algemeen Best netjes thuis (wie in deze competitie niet?!) maar hebben ook pas de onderste 2 teams op bezoek gehad. Dan is het verschil met de nummer 2 wel erg groot. Best werkt aan het zelfvertrouwen en houdt de druk op de schatjes.

Uden H1 – Apeliotes H1 2-2
De stUdenten uit Nijmegen staan op een zeer puike 4e plaats, terwijl ze ook al bijna tegen de gehele top van de competitie hebben gespeeld. Toch blijven ze zeer wisselvallig, net als hun tegenstander van deze week Uden. Zij verliezen en winnen al hun wedstrijden, mits ze niet gelijk spelen dus, met 1 of 2 doelpunten verschil (feitje!). Dus is het ook deze week weer afwachten welke kant het kwartje op valt. Aangezien Uden weer lekker in de blauwe wei mag spelen kunnen ze weer een lekkere pot op de mat leggen. Helaas is het kwartje deze week exact in balans en weet het geen kant te kiezen.

TNT | 31/10

Blerick H1 – Oedenrode H1 1-2
De mannen uit Rooi strijden voor wat het waard is. En tegen ieders verwachting in weet het 3 punten te stelen in de laatste seconden. Blerick likt haar wonden, drinkt haar bier en gaat weer over tot de orde van de dag.

Civicum H1 – Don Quishoot H1 0-2
De technische achtergrond van de stUdenten beginnen duidelijk hun vruchten af te werpen. De mannen uit Cuijk worden helemaal zoek getikt. Waarna er bij rust al 3 spelers duizelig op het veld liggen. Echter vergeten de stUdenten helemaal de score uit te bouwen.

Eindhoven H1 – Gemert H1 2-4
Gemert treft een Eindhoven uit vorm. De dubbele cijfers lijken ver te zoeken en ook de resultaten blijven achter. Gemert gniffelt stiekem en kijkt uit naar het weerzien met de kids. Het rode leger maakt korte metten met ambities van de club uit Eindhoven.

Heeze H1 – Nuenen H1 0-3
Heeze lijkt een beetje bekomen te zijn van de slechte seizoenstart. Waar het nog niet in staat is daadwerkelijk een rol van betekenis te spelen in de competitie. Weet het echter wel de score lang in evenwicht te hoUden. Nuenen speelt daarentegen een lekker frivool en hockeyt zich naar een makkelijke overwinning toe.

Scoop H1 – Best H1 0-4
Limburg uit is nooit een favoriet voor de Brabantse ploegen. Ook zondag lijkt Best lang moeite te hebben met de formatie van de Limburgse ploeg. Maar het collectief uit het zuiden komt gewoon te kort om de kikkers van de Sahara te stoppen.

Uden H1 – Apeliotes H1 0-0
Er mist een scherpte bij Uden wat zorgt voor een wat zaaddodende wedstrijd. De kanaries zitten op hun beurt nog met het hoofd in de tentamen modus wat ook niet bevorderlijk is voor het spel beeld.

De Accountant | 31/10

Blerick H1 – Oedenrode H1 1-3
Leuk duel in de middenmoot, twee teams die degelijk spelen met mixen van fysieke en technische kwaliteiten. De ervaring van Oedenrode wint het van de slidings uit Blerick.

Civicum H1 – Don Quishoot H1 0-1
Civicum terecht onderaan. Voor zondag Don Quishoot heeft teveel technische spelers voor de fysieke kwaliteiten van Civicum.

Eindhoven H1 – Gemert H1 3-3
Topper(tje) van het weekend. Eindhoven heeft naar eigen zeggen dit weekend in de spiegel gekeken en zal zich weer willen laten zien. Gemert zal echter eveneens willen laten zien dat ze terecht derde staan en alles geven tegen Eindhoven. Lastig te voorspellen.

Heeze H1 – Nuenen H1 0-4
Heeze draait een lastig seizoen en zal weinig potten breken tegen Nuenen. De Nuenense formatie laat dit seizoen dat het terug is en gaat uithalen.

Scoop H1 – Best H1 0-2
Scoop uit, altijd lastig. Zo ook voor Best die goed spel laten zien en zich daarom niet laten gek maken door de lange reis zuidwaarts.

Uden H1 – Apeliotes H1 2-3
Uden draait wisselvallig en wil wegblijven uit de onderste laag. Apeliotes zal willen laten zien dat het bij de suptop hoort en daarom extra gemotiverd zijn.

Houthakker | 30/10

Blerick H1 – Oedenrode H1 4-2
Waar Blerick voor de herfstvakantie goede zaken deed tegen DQS en Scoop hebben ze het af laten weten tegen Apeliotes. Thuis tegen Oedenrode wordt er orde op zaken gesteld. Oedenrode laat bij uitwedstrijden niet zoveel zien en hier zal Blerick gebruik van willen en gaan maken.

Civicum H1 – Don Quishoot H1 2-3
Don Quishoot zal weer de aansluiting willen vinden bij het linker rijte. Zullen Civicum op de pijnbank willen leggen maar Civicum vecht voor wat het waard is en ze counteren erop los. Hieroor blijkt de verdediging van DQS niet zo heel sterk. Uiteindelijk zullen de stUdenten effectiever zijn en de tegendoelpunten ingecalculeerd hebben want ze pakken 3 punten.

Eindhoven H1 – Gemert H1 2-2
Gaat Gemert het ooit een keer in een uitwedstrijd waarmaken? Ik denk van wel en dat gebeurd komende zondag. Eindhoven verwacht niet veel tegenstand waardoor ze niet scherp beginnen en voor ze het weten ligt de eerste er van Gemert in. Hierdoor zal Eindhoven harder moeten werken dan ooit te voren maar een driepunter pakken ze niet. Het wederom steken op een gelijkspel.

Heeze H1 – Nuenen H1 1-4
Heeze staat kritiek in de ranglijst maar de verschillen zijn erg klein. Nuenen draait voor verrassing lekker mee en dit laten ze bij Heeze weer zien. Echt moeilijk wordt het niet voor Nuenen. Ze hockeyen sterk en de bepalende spelers waar Heeze op teert komen weinig aan de bal. Eenvoudige middag voor Nuenen.

Scoop H1 – Best H1 2-5
Wedstrijd die makkelijk afgedaan wordt door Best. Best is blij met de gelijkespellen van Eindhoven en kan zo misschien de koppositie overnemen. Ze beginnen sterk en Scoop weet niet wat ze overkomt. Met de rust 0-3. Best hockeyd het rustig uit en zullen er hierdoor nog 2 op de neus krijgen en er nog 2 maken.

Uden H1 – Apeliotes H1 1-3
Uden wil maar al te graag niet verder zakken. Apeliotes wil stijgen. Apeliotes zal daarom een stuk feller zijn en Uden is hier niet tegen opgewassen. Wedstrijd zal veel op en neer gaan maar Apeliotes wint toch vrij gemakkelijk.

Winkelhaak | 30/10

Blerick H1 – Oedenrode H1 4-1
Blerick heeft gevoelige tik gekregen in Nijmegen afgelopen weekend. Oedenrode won netjes thuis van Scoop. Uit verliezen de mannen uit Rooi meestal hun potjes, dus ook in Blerick. Blerick zal zich willen revancheren en niet verder af willen zakken op de ranglijst.

Civicum H1 – Don Quishoot H1 1-2
Dit is een wedstrijd die erop of eronder is voor Civicum, helaas wordt het weer eronder. De mannen uit Cuijk geven iedere week aan minimaal gelijkwaardig te zijn maar staan iedere week wel met lege handen. DQS lijkt het lek boven te hebben en is, in mijn ogen, toch echt wel een klasse beter dan Civicum. Wordt wel een krappe overwinning.

Eindhoven H1 – Gemert H1 3-1
Hoogmoed komt voor de val? Na een flitsende start is de klad er in gekomen bij Eindhoven. Ploegje wint niet meer zo overtuigend als voorheen en dit zorgt er voor dat het ook bovenin nog spannend is. Deze week staat met Gemert ook weer een ploeg op het programma die bovenin mee wil draaien. Echter speelt Gemert uit altijd dramatisch, dus Eindhoven zal komende zondag vrij eenvoudig de 3 punten in eigen huis hoUden.

Heeze H1 – Nuenen H1 0-4
Nuenen is in mijn ogen een hele gevaarlijke outsider voor promotie. Knap een puntje tegen Eindhoven, dan moet Heeze uit geen probleem zijn. Heeze teert op 2 oude rotten, de rest is pure middelmaat. Eenvoudige overwinning.

Scoop H1 – Best H1 2-5
Best ruikt een eventuele koppositie dus zij gaan uit in vlaaienland zeker geen punten laten liggen. Hockeyen snel, agressief en lekker aanvallend, hou ik wel van! Scoop weet niet wat ze overkomt en kijkt al snel tegen een achterstand aan en deze gaan ze niet meer te boven komen.

Uden H1 – Apeliotes H1 3-2
Hoe ver gaat Uden het laten komen dit seizoen? Deze prestatie had ik zeker niet verwacht van de mannen uit Oost Brabant. Een teleurstellend seizoen tot dusver! Apeliotes doet haar ding, wint een wedstrijd en verliest er af en toe eentje en staat op een keurige 5e plaats op dit moment. Uden is meer gebrand om deze pot te pakken.