Speelronde 14

Geplaats door: Bal van niveau ( )

  • 1C
  • 18/03
  • 1508

Na de interland-periode komende week staan er in het weekend weer heerlijke potjes op ons te wachten:

Apeliotes - Best
Blerick - Gemert
Civicum - Scoop
Don Quishoot - Nuenen
Eindhoven - Heeze
Uden - Oedenrode
Reageren

Omnisciens | 21/03

Apeliotes - Best 3-3
Topper 1 van de week. Voor deze wedstrijd ben ik toch even het archief in gegaan, en in Best kregen de stUdentjes met 5-0 klop. Maar ik denk dat die verdedigers na de winterstop allemaal zijn vertrokken ofzo. Desondanks zal dit een heel spannend potje worden waar geen winnaar van het veld af loopt. Apeliotes blijft de Beste papieren hebben voor plek 2.

Blerick - Gemert 2-1
Topper 2 van de week, het moet niet gekker worden! Het o zo degelijk ogende Blerick mag op eigen grondgebied aantreden tegen het o zo wisselvallige Gimmert. De Duitsers staan in ieder geval weer met beide benen op de grond na de zepert tegen de koploper vorige week. Ze zullen blijven vechten voor plek 2, net als de mannen van Gemert. Een waar hockeygevecht waar u alleen nog sneetjes brood voor mee hoeft te nemen, plakjes kaas worden geleverd door de mannen in het geel.

Civicum - Scoop 1-1
Voor de mannen uit Cuijk is het seizoen nu wel voorbij na het verlies tegen Heeze vorige week. Achja, elk nadeel heeft zn voordeel, volgend jaar weer een kampioensfeest. Scoop eindigde voor de winter lekker, maar draaien nu erg moeilijk. Dan is een wedstrijd tegen Civicum normaal nooit zo erg, maar die willen deze keer het publiek eens goed vermaken. Het zal spannender worden van op voorhand gedacht, maar weer geen 3 punten voor Harry en co.

Don Quishoot - Nuenen 1-3
De stUdenten uit Eindhoven zijn de winter niet goed doorgekomen en zien nu zelf Heeze in de nek hijgen. Maar ook Nuenen heeft nog niet weten te winnen. Beide ploegen zullen dus gebrand zijn om weer eens 3 punten mee naar huis te nemen. In het begin heeft Nuenen het lastig met het counterhockey van DQS, maar eenmaal bijgekomen klappen ze er overheen. Laten we eerlijk zijn, Nuenen gewoon beter dan DQS

Eindhoven - Heeze 6-1
Wat moet je hier nog over zeggen... Heeze blij met de punten vorige week maar hebben hier niks te zoeken. Mister Balkenstein geeft de schatjes na de wedstrijd handtekeningen en daar zijn ze bijna net zo blij mee als de 3 punten.

Uden - Oedenrode 2-4
Waar iedereen op voorhand veel verwachtte van Rooi, wist ik wel dat die het niet waar gingen maken. Als ze willen kunnen ze aardig hockeyen, wilde ze maar altijd. Uden heeft de weg naar boven ingezet, en dat bevalt ze eigenlijk wel. Helaas heeft de captain van Rooi er wel zin in vandaag en prikt er zelf 4 in. Doei Uden.

TNT | 18/03

Apeliotes - Best 3-1
Apeliotes herpakt zich thuis na het punt verlies deze week. De verdediging van Best krijgt ze over het algemeen makkelijk om de oren, waar Best daarin tegen wel op de nul kan spelen.

Blerick - Gemert 4-2
Met hoge ballen over de rode muur weet Blerick hier punten te pakken. De Rode aanvalsmachine lijkt wat vast te lopen en loopt hier dan ook duur averij op.
Civicum - Scoop 1-4
Heeze te sterk voor Civicum, dan is iedereen te in deze poule te sterk voor Civicum. Scoop werkt deze week aan het zelf vertrouwen zie dan ook hier de score.


Don Quishoot - Nuenen 3-1
Scoren is leuk, verdedigen niet... dat is de conclusie die we kunnen trekken na het debacle in Best. Mocht de ploeg uit Eindhoven het deze week wel serieus nemen dan weten ze vrij eenvoudig te winnen van een toch wat beperkt Nuenen.
Eindhoven - Heeze 15-0
Een week genieten van 3 punten. Maar dan weer over de knie in Eindhoven. Het blijft een wanhopig seizoen zo voor de mannen in het geel.

Uden - Oedenrode 1-2
Spannend potje en de ploegen weten het lang in evenwicht te hoUden. Toch zorgt een verdwaalde counter voor een overwinning voor Rooi.

Bal van niveau | 18/03

Apeliotes - Best 3-2
Best en Don Quishoot hebben afgelopen zondag gehandbald? Gekke uitslag daar maar het toont wel de effectiviteit van Best + de defensieve zwakheden. Weet Apeliotes hier gebruik van te maken? Ik denk het wel!

Blerick - Gemert 3-3
Ik voorspel een spannende pot die onbeslist blijft. Zal gelijk opgaan want deze ploegen zijn aan elkaar gewaagd.

Civicum - Scoop 0-2
Beide ploegen draaien nog niet helemaal lekker maar Scoop is toch wel een maatje te groot voor Civicum.

Don Quishoot - Nuenen 1-1
De studs draaien ook niet echt lekker, zou deze diesel motor nog op gang moeten komen? Nuenen afgelopen weekend ook tegen een zeperd aangelopen. Ook dit zal een spannende wedstrijd worden denk ik!

Eindhoven - Heeze 8-0
Ik zet mijn geld in op Eindhoven.

Uden - Oedenrode 2-1
Een kraker in het rechter rijtje, Uden stuurt Rooi terug naar de gevarenzone en Uden gaat daarmee zelf richting het linker rijtje.