Speelronde 17

Geplaats door: Diederik de Reijn- van Vechtenstijn ( )

  • 1C
  • 10/04
  • 1519

Waarde poulegenoten,

De tweede seizoenshelft is nu al weer een tijdje van start, het spits is al vijf speelronden verder afgebeten. Komende zondag is uw kans om vol gas te geven en uw huid duur te verkopen, alvorens er twee weken gerust wordt. Op het programma staan aankomende zondag:
Gimmert - Uden
Nuenen - Civicum
Oedenrode - Heeze corpsgleuven
Scoop - Blerick
Best - Eindhoven
Don Quishoot - Apeliklötes
Ik kijk onwijs uit naar uw voorspellingen.
Met zeer gemeende minachting,

DJ
Reageren

Omnisciens | 12/04

Gimmert - Uden 4-1
Uden mocht dan wel 2x gewonnen hebben aan het begin van de 2e seizoenshelft, nu zijn ze weer terug bij af en blijven ze in degradatienood. Gimmert zal Gimmert niet zijn als ze zo wisselvallig zijn als het weer deze dagen. Maar lekker in de eigen wei moeten ze toch vrij makkelijk van het oranje leger kunnen winnen. Met de inhaalwedstrijd van as dinsdag in het vooruitzicht hoUden ze hoop op die 2e plek.

Nuenen - Civicum 4-2
Harrie spoorloos of Harrie weer terecht, de mannen van Civicum zijn door het herboren Heeze toch wel echt zeker van degradatie. Dan rest ze nog een ding dit seizoen waarin ze nog punten kunnen pakken. U raadt het al, de derde helft ja. Zullen waarschijnlijk daarom ook 0 punten meer gaan halen dit seizoen, en dat komt voor Nuenen wel even gelegen. Die willen namelijk stiekem toch wel een beetje aanhaken bij de subtop van deze competitie, maar daar moeten ze toch hun uiterste Best voor gaan doen. Behalve deze week. Deze week gaat het vrij gemakkelijk.

Oedenrode - Heeze 2-1
Zoals ik reeds al heb aangegeven lijkt Heeze echt herboren te zijn. Is het dan echt een walhalla voor oud-internationals? Ik heb geen idee maar de degradatiezorgen zijn voorlopig even verdwenen bij de mannen in het geel. Rooi kreeg vorige week een flink pas slaag van de schatjes en zullen weer punten willen pakken om bovenin mee te gaan draaien. Gemiddelde leeftijd vandaag op het veld is van een gemiddeld veteranenteam gok ik, en het hockey is daarom ook van dat niveau. Saaie pot, Oedenrode toch iets beter.

Scoop - Blerick 1-3
Limburgs onderonsje deze week. Waar Scoop zich eigenlijk in niemandsland bevindt in deze poule speelt Blerick nog volop mee voor de prijzen. Maar toch loopt het allemaal niet zo soepeltjes voor de bijna-Duitsers. Zal het strafcornerkanon dan weer geblesseerd zijn? Ik weet het niet maar vandaag zullen ze die niet nodig hebben. Blerick toch wel net een tandje beter dan de vlaaien. Ze pakken de punten en weer de nodige plakjes kaas.

Best - Eindhoven 3-3
Jajajaja dit wordt me een potje wel hoor. Nummer 1 tegen nummer 2 is altijd leuk, maar zeker als 2 teams zoveel scoren. Best thuis op het iets te zanderige veld, daar zullen de Eindhovenaren zich niet echt thuis voelen. Daarom zal de strafcorner wat langzamer aangegeven worden en loopt die niet zo lekker als normaal. En ja Best is zo ongeveer het enige team wat wel normaal kan hockeyen op dat veld dus die weten er wel raadt mee. De punten worden gedeeld en ik denk dat de schatjes daar het Best mee kunnen leven.

Don Quishoot - Apeliklötes 1-4
StUdentikoos onderonsje. Waar normaal kreten als los, of dicht over het veld geschreeuwd worden zullen deze vandaag vervangen worden door vo en knor. Maar als we naar de ranglijst kijken moet dit voor de manschappen uit Nijmegen natuurlijk echt geen probleem zijn. DQS heeft sinds 4 november niet meer de volle buit weten te pakken en daar mogen zo ook minstens nog een paar weken op wachten. Lekker puh.

RaiVloet | 12/04

Gimmert - Uden
Uden voelt de druk van onderstaande ploegen toenemen, maar de druk wordt te groot, 3-1

Nuenen - Civicum
Civicum speelt nog voor de eer en maken van elk potje, een leuke wedstrijd voor de tegenstander. Een doelpuntrijk potje dus. 6-2


Oedenrode - Heeze corpsgleuven
Het herboren team uit Heeze heeft het hockey opnieuw uitgevonden. Verwacht wordt dat deze vorm aanhoudt. 1-3

Scoop - Blerick
Scoop wilt voor eigen publiek, voor de pijnlijke nederlaag in de parel van Brabant afgelopen week, iets goed maken. 3-2

Best - Eindhoven
De strijd om kampioen te worden is gespeeld. De strijd voor nummer twee is nog volop bezig en die weet Best te hoUden dit weekend. 1-0

Don Quishoot - Apeliklötes
De stUdenten onder elkaar waar Apeliklötes gemakkelijk door de verdediging dribbelt. 1-5 (Derde helft wordt gewonnen door Don Quishoot, lekker gewerkt Amice!)