Speelronde 4

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 1C
  • 23/09
  • 1718

Bemmel - Gemert:

Heeze - Venray:

Nuenen - Scoop

Oedenronde - Blerick:

Rosmalen - Concordia:

Uden - Apeliotes:

Succes
Reageren

DrBibber | 13/11

Bij Nuenen is er geen rede voor paniek. Nog steeds de meeste punten en nog een wedstrijd minder gespeeld.

FerryDoedens | 27/09

Bemmel - Gemert: 2-1
De thuisploeg weet dat het een keer moet gaan winnen om niet voor de winterstop al gedegradeerd te zijn. Gemert komt daarom precies op het verkeerde moment in Bemmel. Het stuiterveld gaat er meden voor zorgen dat Bemmel vandaag vriend en vijand verrast.

Heeze - Venray: 4-1
Er zitten inderdaad 1 of 2 vervelende varkentjes bij Venray maar voor de rest een prima en jong team met veel potentie. Een interessante pot vandaag aangezien Venray een hele offensieve ploeg is en Heeze een hele defensieve. Aangezien de gele sponsen er afgelopen week ook 7 tegen hebben gekregen verwacht ik ook vandaag wat doelpunten tegen. Een brace van de captain zorgt voor de driepunter.

Nuenen - Scoop: 3-1
De marineblauwe soldaten tegen de baby blauwe smurfen, met een grote (rode) smurf ertussen. Scoop lijkt nog minder kwaliteit te hebben dan vorig jaar en zal moeten oppassen dat Bemmel niet hoger dan zij eindigen op de ranglijst. Nuenen wil dit jaar een keer voor top 3 gaan, dan zul je wel wedstrijden als uit bij Gemert moet winnen natuurlijkÖÖ

Oedenronde - Blerick: 5-0
Willempie gaat voor iets wat hem nog nooit gelukt is in die 40 jaar in heren 1. De oude landrot gaat voor 2 hattrick in 1 wedstrijd! Blerick lijkt daar dit jaar wel de meest geschikte tegenstander voor te zijn om deze doelstelling te voltooien. 3 sleepjes in de kruizen, 1 strafbal en een houte forehand zorgen voor 5 doelpunten, helaas geen net geen 6.

Rosmalen - Concordia: 3-1
Iedereen verwacht hier een spannende pot, ik niet. Als je thuis zo hard onderuit gaat tegen Rooy dan heb je al helemaal niet genoeg kwaliteit om van de afvallers van Den Bosch te winnen.

Uden - Apeliotes: 1-4
De thuisploeg speelt naar mijn mening geen hockey op tactisch niveau. Het gooit en slaat maar ballen naar voren in de hoop dat de spitsen er wat mee kunnen doen. Uden zal nog steeds moeten wachten op de 1e thuisoverwinning want de gele musjes zijn in bloedvorm.

Meindert | 26/09

Bemmel - Gemert: 1-3
Bemmel is een eftal vol welwillendheid en onvermogen, missen net die paar spelers die het verschil kunnen maken. Ik voorzie een zťťr moeizaam seizoen voor Bemmel. Gemert gaat een seizoen tegemoet in de middenmoot. Ploeg is tť afhankelijk van die rode lui. Ik voorspel een driepunter voor Gimmert.

Heeze - Venray: 1-4
Ik heb werkelijk geen idee hoe Heeze aan 6 punten komt. Van de andere kant kunnen ze die maar vast binnen hebben in de strijd tegen degradatie. Als Venray er zin in heeft en bloed ruikt, wordt Heeze het lijdend voorwerp in deze bloeddorstigheid.

Nuenen - Scoop: 4-1
Nuenen, Nuenen, Nuenen. Vorige week dure punten verloren. De dorpsgenoten van Van Gogh rechten hun rug deze week. Scoop, waar de spelers dit seizoen nog last lijken te hebben van stoflongen, vertrekt onverichte zaken weer naar het krimpgewest en gaat over tot de orde van de dag.

Oedenrode - Blerick: 4-2
Wauw Oedenrode sterk begonnen, wat gaaf! ZoUden ze veel nieuwe mensen hebben? En zo ja, waar halen ze die vandaan, in hemelsnaam. Of hebben ze nagenoeg dezelfde selectie en wordt het hockey slachtoffer van matchfixing? Hoe het ook zij, ze gaan onwijs lekker. Blerick wil ik niet teveel woorden aan vuil maken. Fuseer maar snel.

Rosmalen - Concordia: 4-4
Dit wordt een leuke pot. De jeugdige onbezonnenheid van Rosmalen, de ervaring van Concordia. En dan de technische staf van beide ploegen, poe poe. De vrouwlijke coach van Rosmalen heeft een lagere stem dan menig man, en de assistent-coach van Concordia is dusdanig doorgesnoven dat nuance en begrip niet aanwezig zijn. Een verhit potje dus!

Uden - Apeliotes: 0-5
Oranje C heeft weliswaar al 6 punten gehaald, maar dan komt Apeliotes langs. Vorige week heeft de toekomstige bovenklasse flink uitgehaald en ik zie ze dat op bezoek bij Uden wel weer doen. Daarna snel aan het bier en lam genoeg zuipen, opdat ze net op tijd fit zijn voor de training.

Ruud ter Weijde | 26/09

Bemmel - Gemert: 0-6

Bemmel heeft veel moeite met het niveau in de 2de klasse. Gemert is toch verrassend punten aan het pakken. De winst tegen Nuenen is hierbij verrassend te noemen. Ze zullen daarom geen moeite hebben om de 3 punten uit Bemmel mee te nemen.

Heeze - Venray: 2-0

Heeze thuis altijd lastig. Heeze komt er 2 keer met een counter uit en graven zich daarna heerlijk in. Het schijnt zelfs dat het Nederlandse handbal team komt kijken naar de cirkel opstelling bij Heeze. Venray daarin tegen probeert het wel, maar zullen voornamelijk kapotte sticks scoren.

Nuenen - Scoop: 2-0

Nuenen vorige week een gevoelige klap gekregen in Gemert. Ze zullen dit thuis recht willen zetten. Scoop zit in een negatieve spiraal en zullen hier nog even in blijven hangen..

Oedenronde - Blerick: 6-0

Rooi gaat hard! Wie had dat gedacht op het begin van de competitie. Of is het voornamelijk te danken aan de strafcorner? in ieder geval zou het deze week geen spannende wedstrijd worden. Klinische overwinning voor Rooi

Rosmalen - Concordia: 2-2

De clash van de 1ste klasse. Beide ploegen willen het liefste zo snel mogelijk weer terug naar boven. Leuke wedstrijd om dit weekend te gaan kijken! Ik verwacht dat beide ploegen erg aanvallend gaan spelen en dat de keepers deze week het verschil gaan maken.

Uden - Apeliotes: 1-5

Apeliotes wil graag naar de eerste klasse. De vraag is of het dit jaar gaat lukken? De stUdenten hebben er in ieder geval dit weekend geen moeite mee. Uden heeft vorige jaar geluk gehad met de degradatie. Ik denk dat het dit jaar weer een close call gaat opleveren tussen Uden, Bemmel en Venray.

Jan Boskamp | 25/09

Bemmel - Gemert 2-4
Het is duidelijk te zien dat Bemmel ťťn van de promovendi is, al is Bemmel wel echt dramatisch begonnen aan het seizoen. Ze zullen de rode lantaarn nog lang bij zich dragen. Over rood gesproken: Gemert. Gemert is net als Bemmel slecht begonnen aan het seizoen. Gemert is een stereotype ploeg die elk jaar denkt aan te haken bij de top 4 maar er toch niet in gaat slagen, zonde... De boeren uit Gemert zullen voor het eerst in lange tijd weer eens boven de rivieren te vinden zijn en zullen het lastig hebben de scheidsrechters te verstaan. Toch weten ze deze spectaculaire wedstrijd te winnen en drukt het Bemmel nog dieper de problemen in.

Heeze - Venray 2-0
Heeze doet dit seizoen leuk mee, vorige week hebben ze echter een paar ballen om de oren gekregen. Deze week wordt er alleen maar getraind op verdedigen, hierdoor weten ze weer de 0 te hoUden. Daarmee vinden ze ook de weg naar boven (terecht) terug. Venray is niet goed, maar dat vinden ze zelf wel. Nadat ze er vorige week knap tegen Bemmel 7 in konden leggen zijn ze overmoedig. De gele sloopkogels weten ze niet te ontwijken: verlies voor de Venrayse varkens.

Nuenen - Scoop 3-0
Nee, het gaat Scoop dit weekend nog steeds niet lukken om punten te pakken. Nuenen gaat de limbos laten zien het scoren nog niet verleerd te zijn na het verlies tegen Gemert. Saaie wedstrijd zonder verassende uitslag.

Oedenrode - Blerick 4-0
De koploper tegen de mede-hekkensluiter, een wedstrijd die Valentijn Driessen nog zou kunnen voorspellen. Geen verrassingen: 10 spelers en Willem die er 4 in legt tegen het slecht geoliede machientje uit Blerick. Werk aan de winkel daar in t zuuje.

Rosmalen - Concordia 2-1
Een potje op hoog niveau, twee ex-eersteklassers tegen elkaar. Rosmalen is echter beter begonnen aan dit seizoen en zal aan het langste eind trekken. Rosmalen bereidt zich al voor op de strijd voor het kampioenschap, Concordia twijfelt of vrijwillig degraderen naar de 3e klasse misschien een beter idee was...

Uden - Apeliotes 0-6
Uden heeft geluk met de competitie-indeling: alleen nog maar limbos als tegenstanders gehad, zo sprokkelt iedereen zijn puntjes wel makkelijk bij elkaar... Uden kan zich namelijk weer opmaken voor een seizoen waarin ze zullen moeten vechten niet te degraderen. Apeliotes gaat Uden weer wat verder omlaag trappen na zelfvertrouwen getankt te hebben vorige week. Apeliotes wint gemakkelijk. De spelers van Uden gaan snel (huilend) naar huis terwijl de stUdenten de knappe speelsters van dames 1 proberen te versieren.

BennyBenassi | 24/09

Bemmel - Gemert:2-0
7-2 verliezen tegen mede promendus Venray. Bemmel lijkt het helemaal kwijt en weet niet waar het moet zoeken. Tegen Gemert zal dit niet anders zijn. Als nieuwkomer kent het Gemert nog niet waardoor ze het eerst kwart de verkeerde rooie staan te dekken. De rode spelverder zal profiteren van zijn roodharige blikemafleider en prikt er 2 in.

Heeze - Venray: 1-0
Met het nodige vertrouwen zal Venray het opnemen tegen Heeze. Ze schieten uit de startblokken maar echt grote kansen volgen er niet door de geparkeerde bus van Heeze. Een saaie wedstrijd waarbij Heeze uit de counter het enige doelpunt van de wedstrijd maakt. Hoogtepunt van de wedstrijd: de dames 1 van Heeze langs de lijn.

Nuenen - Scoop: 3-1
Scoop nog puntloos. Nuenen speelt thuis en zullen er geen gras over laten groeien. Voor Scoop zal het een lange dag worden, met een stille rit in de file terug naar Sittard.

Oedenronde - Blerick: 4-0
Ik weet niet wat ze in het frituutvet in Rooij hebben gedaan of dat ze zoveel versterkt zijn maar ze lijken toch een beter ploeg dan vorig jaar. El Capitan van Rooij zal weer een hattrickje maken, de enige vraag is of die rooie keeper zijn doel schoon gaat hoUden. Gemakkelijke winst tegen een ploeg waar iedereen meer van verwachtte dit seizoen.

Rosmalen - Concordia: 3-0
Het degradantenfeestje! Rosmalen redelijk begonnen aan de competitie, maar toch goed weggekomen tegen Scoop dit weekend. Concordia flink op hun gezicht gegaan tegen Rooij, toch flink wat mensen vertrokken deze zomer? Rosmalen wint deze pot met gemak en de goUden zaag van de week gaat naar de kleine kale uit Limboland

Uden - Apeliotes: 0-5
De oranje mannen tegen de stUdentjes. De vraag is niet echt wie er gaat winnen, maar met hoeveel apeliotes gaat winnen. Zal er ook deze week weer een speler van apeliotes zijn die een hattrick scoort?

Johan Derksen | 24/09

Bemmel - Gemert: 2-2
Bemmel is geen topploeg, maar heeft toch wel wat leuke spelers er tussen zitten. Gemert is ook geen topploeg maar doet het echt verrassend goed. Gewonnen van Nuenen en gelijk spelen tegen Rosmalen, toch wel een goede prestatie. Bemmel staat nog op een mooi rondje in het klassement en wil vandaag de eerste drie punten binnenhalen. Het komt daarom ook in de eerste twee kwarten twee keer tot scoren. De Ďtomatení blonde aanvoerder van Gemert scoort echt nog 2 strafballen door het derde klasse verdedigen van de achterhoede van Bemmel.

Heeze - Venray: 0-2
De gele badeenden hebben een flinke oor wassing gekregen door 7 tegengoals te krijgen afgelopen weekend in Nijmegen. De puppyís uit Venray hebben daarin tegen een leuke spitsentraining gehad door 7 keer te scoren tegen Bemmel. Het advies van coach Balkenstein: Parkeer de bus achterin en zorg dat de aanvoerder dubbel gedekt staat. Dit lukt een uurtje lang wederom aardig, totdat er plotseling 2 corners ingaanÖ

Nuenen - Scoop
Oeii NuenenÖ Uit bij Gemert verliezen, Wie had dat gedacht? Ik niet in ieder geval. Scoop heeft dan weliswaar 0 punten, maar heeft ook niet de makkelijkste ploegen tegenover zich gehad. Helaas zal het vandaag weer niet lukken. De ginger achterin bij Scoop laat 2 scoops doorschieten waardoor het 2-0 achter komt. Scoop heeft ook niet de kwaliteiten voorin om deze achterstand goed te maken. 2 goals in 3 wedstrijden zijn geen cijfers om naar huis te schrijven.

Oedenronde - Blerick: 3-0
Rooy for the championship? Het zou zomaar eens kunnen dit jaar. Blerick zal zich op moeten gaan maken voor een zwaar seizoen. Op dit moment 0 punten en daar zie ik voorlopig geen verandering in komende 3 wedstrijden. Koning Willem is vandaag weer in vorm en scoort een hattrick. Blerick scoort er 0

Rosmalen - Concordia: 2-2
Twee 1e klassers die met grote ambities begonnen aan dit seizoen maar toch wel een beetje geschrokken zijn van het niveau in poule 2C. Een wake-up call voor concordia afgelopen weekend en Rosmalen wederom met de schrik vrij gekomen in Limburg. In een zwaar beladen potje zal er vandaag geen winnaar komen.

Uden - Apeliotes: 1-4
De stUdenten uit Nijmegen de verassing van de competitie op dit moment. Kijkend naar de voorgaande 3 wedstrijden lijkt mij dit toch wel een top 3 ploeg. Zullen in de winterstop wel flink aan de bak moeten willen ze niet nog zín dramatische tweede seizoenshelft draaien als vorig jaar. Uden zie ik dit jaar wederom niet in het linker rijtje eindigen. Veel gezeik op hun medespelers en scheidsrechters bezorgt ze zondag dan ook een Jantje.

Pieter-Jan | 24/09

Bemmel - Gemert: 1-3
Bemmel nog steeds geen punten, afgelopen speelronde flink door het ijs gezakt bij Venray. Het gaat een lastig seizoen worden voor de Bemmelenaren, deze week wederom geen punten tegen Gemert. Van Gemert heb ik nog steeds geen hoogte, in de voorbereiding schijnbaar hard onderuit maar nu in de competitie worden er toch punten gehaald tegen niet de minste uit de competitie. De twee rode gladiatoren zijn nog steeds belangrijk voor Gemert en slepen nu winst ook weer binnen.

Heeze - Venray: 1-2
Zo dan, Heeze weer met beide benen op de grond gezet. Hadden een fantastische start maar afgelopen speelronde met de staart tussen de benen terug naar huis. Balkestein zal zich de ogen uit zijn kop schamen voor dit povere hockey. Aan de andere kant is Venray juist on fire. Ze weten nu wat scoren is en gaan dit gebruiken om Heeze te verslaan.

Nuenen - Scoop: 3-0
Scoop, scoop, scoop toch. Het heeft voor jullie nog niet mee gezeten, ook deze speelronde weer geen punten. Tijd voor crisisberaad? Nuenen gewoon een prima ploeg voor de middenmoot. Het verschil zal al vroeg in de wedstrijd gemaakt worden, waarna de blauwe gladiatoren de wedstrijd simplistisch zullen uit hockeyen.

Oedenronde - Blerick: 3-0
Blerick is nog zon ploeg voor een crisisberaad. Die gasten zijn het echt he-le-maal kwijt. Thuis verliezen van Heeze en Uden, heel pijnlijk als je vorig seizoen nog 3de werd. De crisis zal alleen maar groter worden wanneer ze naar de koploper zullen moeten. Rooi heeft een fantastische seizoensstart en zitten in een lekkere flow. Willempie scoort er rustig op los. Conclusie: 0 uit 4 voor Blerick en 12 uit 4 voor Rooi. Daarna lekker frituren!

Rosmalen - Concordia: 2-2
De degradanten-derby zal in evenwicht blijven. Rosmalen is het seizoen een tikje beter gestart dan Concordia. Concordia thuis wel flink op hun kl*te gekregen van Rooi, dat had ik niet verwacht. Een complete off-day?!? Zullen voor aankomende wedstrijd de boel wel weer op de rit hebben. 2-2 lijkt me dan een terechte uitslag.

Uden - Apeliotes: 1-3
De gele machine is gaan draaien, de nieuwkomers binnen het stUdententeam hebben hun plekje gevonden en de combinaties zijn er weer. Het schijnt dat de godenzonen de Heezenaren zo vaak het bos in hebben gestuurd, dat ze nog steeds s nachts met nachtmerries wakker worden. Uden heeft ook een lekkere overwinning gepakt bij Blerick uit, ze stonden met 0-3 voor en gaven de overwinning nog bijna weg. Uden zal strijden voor wat het waard is, maar ze zullen geen zand kunnen strooien in de gele machine. Daarna zal er ook in de 3de helft flink gestreden worden, waarbij de studs wederom aan het langste eind trekken.

4-20 | 23/09

Bemmel-Gemert: 3-1
Hoe Gemert aan die 4 punten komt begrijp ik niet , zijn in de voorbereiding overal kei hard onderuit gegaan. Dat Bemmel nog 0 punten heeft begrijp ik wel. Ploeg wil wel maar loopt veel te veel met de bal. Onder luid gejuich van het thuis publiek gaat Bemmel de eerste puntjes pakken.

Heeze-Venray: 1-2
Heeze graaft zich zoals gewoonlijk in. En komt 1-0 voor door een counter. Venray is de hele wedstrijd in de aanval maar weet er pas in het 4de kwart 2 in te slaan.

Nuenen-Scoop: 3-0
Scoop begint dramatisch en helaas voor scoop is Nuenen kwalitatief een stuk sterker. Keeper van Nuenen houdt er een aantal goede ballen uit en bewaart de 0. Scoop misschien toch maar een scoopie derbij?

Oedenrode-Blerick: 4-1
Blerick heeft een leegloop gehad en heeft aan moeten vullen met zeer matige a spelers. Volgend jaar Bestaat de club niet meer dus het maakt ook allemaal geen bal meer uit.

Rosmalen-Concordia: 2-2
Beide goede ploegen die uit de 1ste klasse komen. De een omdat er een hoop vertrokken zijn. En de ander omdat ze gewoon te zwak waren. Beide hebben een compleet nieuwe ploeg. Wordt een spannende pot.

Uden-apeliotes: 1-5
Uden wil graag hakken zagen beuken. Helaas kunnen ze er weinig van apeliotes gaat er easy met de winst vandoor.

Speelrond 4 | 23/09

Bemmel - Gemert 0-4

Heeze - Venray 3-3
aan de uitslagen te zien 2 gelijkwaardige ploegen, 2 leuke middenmoters.

Nuenen - Scoop 4-2
Doen niet veel voor elkaar onder maar Nuenen zal thuis iets meer kunnen brengen dus hoUden de punten in Nuenen.

Oedenronde - Blerick 5-0
Oedenrode dan toch serieus versterkt? 2 lastige uitwedstrijden gewonnen dus gaan voor promotie verwacht ik..

Rosmalen - Concordia 2-1
Ook deze 2 doen niet veel voor elkaar onder, Rosmalen maakt het in de laatste minuut af voor eigen publiek.

Uden - Apeliotes 1-4
Apeliotes heeft te veel kwaliteit voor het zwakke Uden, ze scoren wel nog een doelpuntje voor de eer.