Speelronde 7

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 1C
  • 14/10
  • 2572

Apeliotes - Nuenen:

Blerick - Bemmel:

Concordia - Venray:

Oedenrode - Heeze:

Scoop - Gemert:

Uden - Rosmalen:
Reageren

Verloren | 29/10

Wauw okť, dat is heftig nieuws! Mijn condoleances aan Apeliotes heren 1. Verschrikkelijk zeg..

@verloren | 28/10

Apeliotes-Nuenen is afgelast ivm een sterfgeval binnen Apeliotes heren 1..

Verloren | 28/10

Is Aoeliotes - Nuenen afgelast?

PlakjeKaas | 25/10

Apeliotes - Nuenen: 3-1
Beide ploegen zijn heel erg steady, hebben beide geen zwakke plekken op het veld. Apeliotes heeft een erg goede voorhoede en Nuenen een goede achterhoede. Toch denk ik dat Apeliotes de betere ploeg is gezien het doelsaldo van hun. 24 doelpunten voor en maar 10 tegen zijn interessante cijfers.

Blerick - Bemmel: 2-2
Bemmel begint zo hier en daar puntjes te sprokkelen. Uit bij Blerick is wederom een mogelijkheid om 1 of misschien zelfs wel 3 punten mee te nemen naar Gelderland. De rode Limbonaren lijken elk weekend wel met een ander team aan te treden. Hierdoor is er geen stabiliteit in de ploeg en kunnen ze wel eens wederom niet gaan winnen tegen een laagvlieger.

Concordia - Venray: 0-3
Een derby in Limboland. Concordia is de ploeg met de meest tegenvallende resultaten. Venray is waarschijnlijk de ploeg met de meest onverwachte resultaten, ook zij hebben 24 doelpunten voor. Laten we realistisch blijven, meer dan de helft wordt gescoord door de captain in de voorhoede. Een dubbele dekking erop en het probleem is opgelost. Jantje voor het Noorden van Limboland.

Oedenrode - Heeze: 3-2
Een simpele overwinning voor Oedenrode, zou je zeggenÖ.. Maar niets is zeker voor Oedenrode in thuiswedstrijden tegen laagvliegers. Ook vandaag wordt erg spannend aangezien Felipe Melo op het middenveld bij Heeze, Kapitein Willempie blesseert in het 3e kwart. Gelukkig staan ze dan al met 3-0 voor.

Scoop - Gemert: 1-1
Beide ploegen spelen erg onaantrekkelijk hockey om naar te kijken, daarom mijn tip voor de toeschouwers: blijf lekker thuis op de bank voor de klassieker. Enige hoogtepunt: 1e puntje voor Scoop!

Uden - Rosmalen: 2-2
Voorprogramma voor Rico Vs Badr. De jonkies van Rosmalen worden deze wedstrijd flink aangepakt door de fysieke spelers van Uden. Uden krijgt wat gele kaartjes voor fysieke overtredingen en Rosmalen krijgt wat kaartjes voor opmerkingen op het arbitrale duo, ook de coach zal er een cadeau krijgen. Weer geen overwinning voor RosmalenÖ..

BennyBenassi | 24/10

Apeliotes - Nuenen 3-1
De mooiste wedstrijd van het weekend. Ik verwacht dat apeliotes deze makkelijk over de streep trekt, de stuudjes† staan goed te spelen dit seizoen en zullen ook deze reus weer een op een lange terugreis sturen. De keeper van Nuenen krijgt het druk deze pot.

Blerick - Bemmel 2 - 0
Blerick speelt thuis, dus vallen voor eigen publiek een keertje aan. Na het eerste kwart staat het 2-0. Bemmel probeert het wel, maar kan ook deze pot geen hoge ogen gooien. Ze worden uiteindelijk in het derde kwart zo gek van de muur uit Blerick, dat ze het wel geloven. Tijdens het† vierde kwart loopt Bemmel alvast naar de douches toe, zo zijn ze tenslotte wat eerder thuis bij vrouw en kinderen.

Oedenrode - Heeze: 2-4
Wat zit er toch in dat frituutvet van Rooij?? Tegen de ploegen die niet over de middellijn durven te komen stokt de verdediging van Rooij. Heeze lijkt ook niet te kunnen verdedigen maar net zo slecht als die Rooijse doen ze het nog niet. Wimpie schiet er twee door de beentjes van Marcel in de goal, maar genoeg voor de winst is het niet.

Scoop - Gemert: 2-1
Scoop gaat punten pakken! De ene rode spelverdeler zit nog met zijn hoofd bij de dames van Gemert waar die veel liever bij scoort, de andere† Ron Weasly kan het niet in zijn eentje. Twee scoops van Scoop worden niet aangenomen door de defensie en die scoren ze.

Concordia 2 Venray 2
Een enerverend potje waarin beide teams veel kansen creeren. Concordia weet twee keer te scoren uit de counter en Venray schiet er twee corners in.

Uden 0 Rosmalen 2
De wedstrijd die in het teken staat van de twee bowlingballen. Het zijn ook nog eens elkaars directe tegenstanders. De sloopkogel van Rosmalen kan echter wel hockeyen en scoort er dan ook twee.

BennyBenassi | 24/10

Concordia 2 Venray 2
Een enerverend potje waarin beide teams veel kansen creeren. Concordia weet twee keer te scoren uit de counter en Venray schiet er twee corners in.

Uden 0 Rosmalen 2
De wedstrijd die in het teken staat van de twee bowlingballen. Het zijn ook nog eens elkaars directe tegenstanders. De sloopkogel van Rosmalen kan echter wel hockeyen en scoort er dan ook twee.

PaulvanLoon | 23/10

Apeliotes - Nuenen: 2-2
De nummer 2 tegen de Herbstmeister, een echte kraker op de 7e speelronde. Nuenen staat bovenaan maar heeft lang niet zín pittig programma gehad als de opponent Apeliotes. De uitploeg heeft een degelijke team met geen echte toppers, daarom wel heel steady. Apeliotes zit de eerste helft niet echt met hun hoofd bij de wedstrijd. Het inschrijven voor de minors begint namelijk en de twijfel tussen gleufcontroleur of kauwgomverwijderaar heerst nog in de koppen van de stUdenten. Daarom zal de Herbstmeister bij rust 0-2 voor staan. Na de thee is alles weer op een rijtje gezet en zal er ook twee keer gescoord worden door de thuisploeg. Geen winnaar vandaag!

Blerick - Bemmel: 2-1
Onmogelijke wedstrijd om te voorspellen, ligt er maar net aan hoe Blerick voor de dag komt. De ene week behalen ze onverwachte overwinningen en de andere keer gaan ze weer onderuit tegen laagvliegers. Bemmel is een ploeg met een gunfactor, die ze ook wel nog hebben want van hun hockey kwaliteiten moeten ze het niet hebbenÖ. Als Demouge aanwezig is bij de thuisploeg verwacht ik dat de punten in Blerick blijven.

Concordia - Venray: 2-5
Wie kan Tomas de Stoomlocomotief stoppen? Concordia in ieder geval niet. Het team uit Roermond is flink door het ijs gezakt en zal vandaag een gratis clinic ontvangen in doelpunten maken van kinderopvang íT Hofnarretje. De captain is weer in zn element en laat een paar mooie voorbeelden zien aan het publiek. Helaas voor het Venray kunnen zie niet zo goed verdedigen en krijgen ze er ook weer wat tegen.

Oedenrode - Heeze:
De thuisploeg maakt wel eens een misstap thuis tegen minder teams, maar vandaag zal dit niet gebeuren. Het IJzeren Gordijn van Heeze is niet meer wat het is geweest en lijkt eerder op een glazen deur. We kunnen wel zeggen dat ze in Heeze niet meer weten wat verdedigen is, manmanman wat zijn die slecht.

Scoop - Gemert: 1-1
Saaiste pot van de week. Ga mijn schrijver inspiratie hier niet aan verspillen. 1e punt voor Scoop is een feit.

Uden - Rosmalen: 3-2
Rosmalen heeft het allemaal een beetje onderschat. Zo sterk zijn ze ook eigenlijk niet. Alle ballen vanuit achteruit met een mooie schijnpass spelen werk niet meer in deze klasse. Admiraal Auping is van de partij en zal een masterclass sleeppushes geven aan feutjes van mevrouw Kok. Het fysieke spel zorgt voor irritatie bij de laatste man die een mooie rooie prent pakt. Onverwachte thuisoverwinning voor Uden verwacht ik.

Speelronde 7 | 19/10

Apeliotes - Nuenen: 4-2
Apeliotes komt 4-0 voor en wordt dan nonchalant waardoor Nuenen nog 2x scoord.

Blerick - Bemmel: 3-0

Concordia - Venray: 2-4
Spannend potje maar Venray heeft meer kwaliteit.

Oedenrode - Heeze:
Oedenrode thuis durf ik niet meer te voorspellen

Scoop - Gemert: 1-4
Gemert kent wat problemen tot nu toe maar pakt tegen Scoop de draad weer op.

Uden - Rosmalen 2-2
Ongelofelijk dat scheidsrechters in deze poule de spelers niet beschermen tegen het geweld van Uden...

Pieter-Jan | 18/10

Eens met 2C, het aantal lezers correleert niet echt met de hoeveelheid reacties helaas. Dus probeer eens dat inner schrijftalent, dat bij sommige onder ons verborgen zit, te zoeken. Ik ben zeer benieuwd!

Apeliotes - Nuenen: 4-1
De studs hebben orde op zaken gesteld na het eerdere verlies tegen Rooi. Wederom verliezen van een titelkandidaat zou een slechte zaak zijn geweest. Nu komt dan Nuenen, de trotse koploper van 2C. Nuenen is daarentegen nog niet echt op de proef gesteld. De gele studs denderen door naar de koppositie!

Blerick - Bemmel: 2-0
Blerick is extreem wisselvallig dit seizoen, winnen van titelkandidaten, verliezen van laagvliegers. Iedere wedstrijd lijkt wel weer een loterij te worden. Toch schat ik Blerick beter in dan Bemmel. Bemmel probeert het wel en dat gaat ze uiteindelijk zeker nog punten opleveren dit seizoen.

Concordia - Venray: 3-3
Limbo-derby! Aan het begin van dit seizoen zou ik zeggen dat dit een walkover voor Concordia zou worden, maar gezien de laatste resultaten... Het moet echt beter bij die gasten, potentie en 1e klasse ervaring is aanwezig. Venray kan scoren, maar kan niet verdedigen. Knappe prestatie 4x achtereen gewonnen voor een promovendus. Toch gok ik dat dit een gelijk spelletje wordt.

Oedenrode - Heeze: 5-1
De boys van Rooi zijn weer even met de neus op de feiten gedrukt. Onderschatting van een tegenstander als Uden werd uiteindelijk een dure rekening. Maar zelfs als het voor geen meter loopt moet je kunnen winnen van Heeze. Hoe zij aan punten kunnen komen is mij een groot raadsel!?!?

Scoop - Gemert: 0-2
En dan Scoop, 0 punten uit 6 wedstrijden. De ploeg draait voor geen ene meter, daarbij hebben ze ook een groot spitsenprobleem. Om te winnen heb je goals nodig en die maken ze nou net niet. Laat Gemert nou net wel ťťn vakkundige spits hebben. De rode man schiet er twee in en neemt de punten mee terug naar Gimmert.

Uden - Rosmalen: 1-1
De oranje mannen uit Uden hebben de smaak te pakken. Uit winnen bij Blerick en Rooi, dat doen niet veel ploegen. Prima ploeg die leuk mee gaat draaien als middemoter. Rosmalen heeft afgelopen flink op hun flikker gekregen van de vrouwelijk coach. Verliezen van haar oude team, dat moet zeer pijnlijk zijn geweest. De jonge jongetjes van Rosmalen zijn afgelopen week zo hard afgebeuld dat ze deze week nog steeds schrik hebben. Daardoor komen ze niet verder dan 1-1.

Edwin | 18/10

Apeliotes - Nuenen: 4-1
Nuenen weliswaar koploper, maar heeft nog geen serieuze tegenstand gehad buiten promovendus Venray. Vandaag de eerste echte test, uit bij de stUdenten. Ik denk dat de stUdenten verder zijn.

Blerick - Bemmel: 4-2
Blerick begint punten te smokkelen, zo ook Bemmel. Toch acht in Blerick beter dan Bemmel, zit meer 2e klasse ervaring in die ploeg.

Concordia - Venray: 2-5
Concordia, wat stel je teleur. Tot nu toe slechts 5 schamele punten verzameld. Venray daarentegen swingt! Aantrekkelijk aanvallend teamspel, i.c.m. individuele kwaliteit. Een lust voor het oog. Krijgen er door de mindere defensie toch een paar tegen vandaag.

Oedenrode - Heeze: 6-0
Makkie voor Rooi. Heeze is echt heel matig.

Scoop - Gemert: 0-2
Wat een zwanenzang in het diepe zuiden. De gifbeker lijkt nog lang niet leeg. De vloaien hebben pas 4 goals gemaakt, onthutsend slecht. Ook vandaag gaat het niet lukken.

Uden - Rosmalen: 2-2
Interessante pot. Rosmalen wil aansluiting hoUden met de (sub)top van de competitie, dus zal vandaag moeten. Uden doet het echter met een gedeelde derde plaats helemaal niet onaardig. Ik zet in op een gelijkspel, en eigenlijk dus twee verliezers.

Profiteur | 18/10

Apeliotes - Nuenen: 3-1

Iedereen hier zegt dat dit de wedstrijd van de week wordt, echter vraag ik het me af. Nuenen heeft een redelijke ploeg die Best hard werkt. Ik denk zelf dat Apeliotes de smaak te pakken heeft en gaat door stomen. Een simpele overwinning voor de stUdenten, die daarna weer een biertje gaan drinken in het sport gebouw van de uni!

Blerick - Bemmel: 3-0

Weinig commentaar hier te leveren, Bemmel is te zwak voor deze competitie en zullen het zeer lastig gaan krijgen. Blerick is bezig met een redelijke reeks en zullen daarom geen moeite hebben op eigen veld

Concordia - Venray: 2-4

Concordia wat is er gebeurd!? Venray is daarin tegen een aanvallende ploeg met snelle counters. Laten we hopen dat Venray alleen geen bond scheidsrechters krijgen die goed op fysiek spel letten, anders vliegen de plakjes kaas weer in het rond!

Oedenrode - Heeze: 6-0

Willempie, what else?

Scoop - Gemert: 0-3

Gemert is naar mijn mening niet een erg zwakke ploeg. Veel
Jonge spelers die wat oude rotten hebben ervaren. Zullen niet mee gaan spelen voor de hoofdprijzen. Daarin tegen hebben ze wel nog kwaliteit , denk hierbij aan de 2 rooie spelverdelers en de keeper. Wat is er gebeurd met Scoop!?! Als je thuis van Bemmel verliest moet er duidelijk wat veranderen. Ik denk alleen dat dat niet gaat gebeuren tegen Gemert dit weekend

Uden - Rosmalen: 1-3

De coach van Rosmalen baalt ontzettend dat ze heeft verloren van haar vorige club, ze heeft daarom deze week extra shag gekocht om haar stem kracht bij te zetten om Rosmalen naar de overwinning te schreeuwen

2C | 18/10

Apeliotes - Nuenen: 3-1
De nummer 2 tegen de nummer 1. Nuenen staat dan wel bovenaan, maar overtuigend vind ik ze niet. Telkens met 1 of 2 doelpunten verschil winnen, op Bemmel na dan, zorgt voor enige twijfel bij mij. Apeliotes daarin tegen vind ik wel erg sterk. Het Beste doelsaldo van de competitie en samen met Venray 24 goals in 6 wedstrijden. Vandaag verwacht ik een verdedigend Nuenen dat loert op de counter. Echter zijn de gele bananen concentreert en gebrand om te winnen. Ook vandaag zal er gewonnen worden, zelfs tegen de koploperÖ

Blerick - Bemmel: 3-1
Een oud 3eklasse onderonsje. Beide ploegen beginnen het een beetje op te pakken na die dramatische eerste 3 wedstrijden van beide ploegen. Echter denk ik niet dat Bemmel kwaliteit genoeg heeft om in het gevaarlijke limboland de drie punten mee naar huis te nemen.

Concordia - Venray: 0-3
Een wedstrijd der Limbolanders. Concordia is helemaal de weg kwijt. Al 4 wedstrijden op rij niet kunnen winnen en heeft daarom het record van Bemmel evenaart. Daarnaast hebben de rode romeinen maar 3 keer gescoord in die 4 wedstrijden. Venray beloopt de omgekeerde weg. De afgelopen 4 wedstrijden 12 punten en 22 doelpunten, onverwachte cijfers voor de puppyís uit Venray, mogen we wel zeggenÖ Ook vandaag zal Venray weer een jantje uit delen aan een team dat het duidelijk even niet meer weet. Een hattrick voor de rechtsbuiten, en een gele kaart voor de kleine man met de grote mond op het middenveld zijn de enige twee hoogtepunten van deze pot.

Oedenrode - Heeze: 6-0
tjaaÖ Willem de ridder is er weer bij en maakt er 6.

Scoop - Gemert: 2-2
Meest saaie pot van het weekend. Gemert hanteert vandaag wederom de langehalensnelthuis techniek en knalt ieder bal snoeihard de cirkel in op de hoop dat er iemand tegenaan loopt. Dit lukt 2 keer, gelukkig voor Scoop maken zij er ook 2. Mowgli van Scoop deelt nog een paar pannaís uit aan de zwakke backs van Gemert.

Uden - Rosmalen: 2-2
Rosmalen heeft het allemaal een beetje onderschat. Dachten dat ze met een nieuwe coach en wat afvallers van Den Bosch het varkentje wel even zoUden gaan wassen, niet dusÖ. Uden is een team dat iedereen onderschat, ze bakken er eigenlijk ook niet veel van maar hebben wel strijdlust. De technische knullen van Rosmalen schrikken een beetje van het fysieke spel van de mannen in Oranje en weten het allemaal even niet meer. In de rust grijpt kapitein Felix in en maakt nog een mooie brace. Auping doelpunt van het jaar meneer scoort er helaas ook 2.


Tot slot wil ik graag aan de 650 lezers op dit forum vragen zelf ook wat te schrijven i.p.v. alleen maar te lezen, profiteurs...

nattebitterbal | 16/10

Apeliotes - Nuenen: 3-1
Een echte kraker, tenminste dat denkt iedereenÖ Nuenen staat dan wel bovenaan maar overtuigend vind ik ze niet. Een goeie keeper en 3 goals maken bij 4 kansen hebben er op dit moment voor gezorgd dat ze koploper zijn. Apeliotes vindt ik daarin tegen wel echt overtuigend. Grote overwinningen op laagvliegers en ook de wedstrijden winnen tegen de grotere goden uit onze competitie. Ook vandaag verwacht ik een overwinning voor de mannen uit Nijmegen die de koppositie gaan overnemen.

Blerick - Bemmel: 3-0
Leuk voor de jongens uit Bemmel dat het een beetje begint de draaien. Vandaag zal het echter een lastiger potje voor hun worden. Blerick is een ploeg dat moeilijk te peilen is. Knappe overwinningen op topteams en onverklaarbare nederlagen op laagvliegers ervoor dat ik werkelijk geen idee heb over de kwaliteit van de thuisploeg. Echter verwacht ik dat Bemmel te doen moet zijn voor de mannen uit limboland. Het strafcornerkanon staat er weer in dus die scoort 3 keer.

Concordia - Venray: 1-3
Een 3de plek voor de oranje welpjes uit Venray, wie had dat gedacht aan het begin van het seizoen. Daarnaast ook nog eens de meeste doelpunten gemaakt samen met Apeliotes en Oedenrode. De grootste verassing van dit seizoen? IK DACHT HET NIET. Dat zijn de rode Ďmatadorsí uit Roermond. Wat een schandalige resultaten voor een team dat vorig jaar nog 1e klasse speelde. Als ze zo doorgaan zijn ze volgend jaar weer in de 3e klasse te vinden en kunnen ze elke week weer fijn clubscheidsrechters verwachten. Ook vandaag zal er verloren worden. De individuele klasse van de vervelende #14 en de knappe aanvoerder zullen het verschil maken vandaag.

Oedenrode - Heeze: 5-1
Wederom een blamage voor de mannen uit Rooy. Helaas was Willempie met zwangerschapsverlof maar tegen Heeze is hij weer gewoon van de partij. 5 goals en een gele kaart, wegens aanmerking op de arbitrage, zorgen ervoor dat hij weer uit wordt geroepen tot man of the match. Heeze helemaal geen verdedigende ploeg, misschien wel de slechte verdediging in de competitie.

Scoop - Gemert: 2-1
Daar is die dan, de eerste 3 punten van de smurfen uit het zuiden! Een crisisberaad en het wisselen van aanvoerder heeft weer voor nieuwe energie gezorgd bij de thuisploeg. Gemert dat weer met beide voeten op de grond staat zal ook vandaag weer met de neus op de feiten worden gedrukt: het heeft gewoon niet genoeg creativiteit binnen de ploeg.

Uden - Rosmalen: 2-3
De mannen van Den Bosch JA1 hebben het niveau een beetje onderschat. De lakse houding van sommige puppyís hebben inmiddels al voor drie nederlagen gezorgd. De sergeant van Uden is deze week weer van de partij en sleept 3 ballen kiezelhard het doel in. De coach mevrouw van Rosmalen wordt zo boos na het 3e kwart dat het besluit om zelf mee te spelen. Helaas is dit net niet genoegÖ

Brabantse nacht | 15/10

Apeliotes - Nuenen: 2-2
Daar is die dan de topper van dit weekend. De gele studjes tegen de blauwe smurfen. Beloofd een mooie pot hockey te worden. Ik verwacht dat Apeliotes de meeste kansen krijgt maar Nuenen is gewoon zeer effectief voor de goal. Wedstrijd eindigt in een gelijkspel waar beide ploegen prima mee kunnen leven.

Blerick - Bemmel: 4-2
Blerick gaat lekker achterover leunen en wachten op de fouten van Bemmel. Dit gaat de eerste helft niet zoals verwacht Bemmel komt geheel terecht op 0-2 voorsprong. De 2de helft komt Blerick erachter dat ze toch beter kunnen hockeyen dan Bemmel en ze besluiten de boel om te gooien. Dit werkt natuurlijk en Blerick gaat er uiteindelijk simpel met de winst vandoor.

Concordia-Venray: 2-5
Aan het begin van dit seizoen had ik eerder de 2 posities van deze 2 teams op de ranglijst omgedraaid. Wat blijkt Concordia kan niet eens van Bemmel winnen. Venray laat zien dat het mee wil doen om de bovenste plekken. Venray misschien wel de verrassing van dit seizoen??

Oedenrode - Heeze: 4-1
Oedenrode veruit de meest onvoorspelbare ploeg uit deze competitie. De ene week dik winnen de andere week geheel tegen de verwachting in onderuit gaan.... Tegen Heeze voorzie ik geen problemen. Heeze heeft 7 punten maar ik verwacht dat die nog wel flink gaan kelderen.

Scoop - Gemert: 3-1
DE EERSTE PUNTEN VOOR SCOOP!!! Bij de mannen van scoop is het crisis 6 gespeeld 0 punten. Dit zal niet de gedroomde start zijn voor onze zingende vrienden. Tegen Gemert gaan ze dan eindelijk hun eerste puntjes van het seizoen veilig stellen. Gemert komt 0-1 voor maar het staat binnen de minuut weer 1-1. De rooie ridder in het midden flipt hem de pan uit en zorgt ervoor dat zijn hele team gek wordt. Scoop verdiend meer dan dat het nu heeft vind de ploeg een stuk beter hockeyen dan Heeze of Gemert die alles alleen maar op goed geluk naar voren rammen.

Uden-Rosmalen: 1-6
Rosmalen heeft wat goed te maken na de pijnlijke nederlaag tegen de gele studjes. Dit gaat zeker lukken tegen de rugby spelers van Uden. De technische jongens van Rosmalen laten Uden even zien wat hockeyen nu echt inhoud.