Speelronde 1

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 1C
  • 31/08
  • 1985

Nieuw seizoen betekent nieuwe schrijvers!
Brand los:

Apeliotes - Gemert:

Bemmel - Venray:

Heeze - Concordia:

Oedenrode - Nuenen:

Scoop - Beuningen:

Uden - Rosmalen:
Reageren

Henkietankie | 06/09

Apeliotes - Gemert: 5-1
Lamee zal wel gaan hengelen en de stUdenten uit Nijmegen zullen daarmee Leiden na de eerste speelronde. Mogelijk dat Gemert nog even mee kan doen in de bierkeet.

Bemmel - Venray: 2-2
Geen pijl op te trekken, maar Bemmel zal naar aanleiding van de resultaten in de voorbereiding toch een stapje extra moeten zetten om aan te haken in de subtop.

Heeze - Concordia: 1-4
Alleen de derde helft kan gewonnen worden door de mannen uit Heeze. Hulde voor de inspanning!

Oedenrode - Nuenen: 2-2
Een topper van een wedstrijd, maar beide nog niet doortastend genoeg. Daarom een matig gelijkspel. Willempie zet de schouder eronder en weet een puntje te drukken.

Scoop - Beuningen: 0-4
De mannen uit Beuningen hebben nog geen idee wat het niveau in deze klasse zal zijn en zullen proberen uit de startblokken te schieten. Mogelijk kan de keeper zelfs de nul hoUden...

Uden - Rosmalen: 1-3
Na afscheid genomen te hebben van KOKKIE hopen ze bij Rosmalen het combinatiehockey een kans te kunnen geven. Het altijd gezellige Uden gaat helaas hieraan ten prooi vallen. Een doelpuntje voor de eer!

Eduard D.D. | 05/09

Apeliotes - Gemert: 7-1
De studs schieten uit de startblokken met een eenvoudige overwinning op het matige Gimmert.

Bemmel - Venray: 3-2
De mannetjes van Venray hebben gedurende de coronatijd hun energie niet kwijt gekund. De toch al licht geraakte voetbaljochies grossieren deze pot in kaarten en dat resulteert in een overwinning voor Bemmel dat het koppie er wel bijhoudt.

Heeze - Concordia: 1-3
Middels onderstaand bericht doet Heeze een poging om ergens in uit te blinken, want hockeyen kunnen ze niet echt. Ik kan het toejuichen dat ze zich meer gaan richten op de derde helft en volgend jaar de derde klasse.

Oedenrode - Nuenen: 4-3
Meteen al een topper van formaat de eerste speelronde, resulterend in een nipte overwinning voor Willem en consorten.

Scoop - Beuningen: 2-4
Ondanks de lange autorit moet hier toch wel wat te halen zijn voor Beuningen.

Uden - Rosmalen: 0-3
Na de trainerswissel bij Rosmalen kunnen ze omhoog kijken. Te beginnen met een eenvoudige overwinning op de sympathieke Udenaren.

Heeze-bulldogs | 04/09

Omdat Heeze niet kan hockeyen. Gaat een andere competitie van start.

5 tegen 5 BIERESTAFETTE.

Spelregels:
- 5 snelste drinkers tegenover elkaar
- glas mag aan de mond
- bij neerzetten mag de volgende starten
- totaal tijd van de 5 geldt
- snelste team wint

Wanneer dit initiatief wordt gewaardeerd komt een hele nieuwe competitie van de grond. We hopen graag op een leuke 3e helft!!!!

BIERESTAFETTE tegen HEEZE

0. Apeliotes :
0. Bemmel. :
0. Beuningen :
0. Concordia. :
0. Gemert. :
0. Heeze :
0. Nuenen. :
0. Rooij. :
0. Rosmalen :
0. Scoop. :
0. Uden. :
0. Venray :

Beste tijden komen in de stand

6 september eerste pot tegen Concordia.
Spannend

Voorspelling totaal tijd snelste 5:

Heeze 14,74
Concordia: 18,28

De 3e helft punten blijft in Heeze.

Tot snel

Xoxox

HarrieDeHengst | 01/09

Apeliotes - Gemert: Om de spits af te bijten: De gele kanaries zullen de scoringsdrift niet zijn verloren en gaan dit seizoen voor goud. De rooie van Gemert laat de achterhoede twee maal totaal zoeken. Makkelijke overwinning voor de studs: 6-2

Bemmel - Venray:
Bemmel is alleen goed in de derde helft. Venray zal wel flink in de sportschool hebben gezeten de laatste 2 maanden. Verwacht een spannend potje waarin Venray aan het langste eind trekt: 2-4

Heeze - Concordia:
Heeze nog aanwezig door de situatie omtrent Corona, hebben alleen een jong team dus het is de vraag wat daar vandaan komt, verdedigende verliespartijen waarschijnlijk. Concordia vorig jaar een slechte start gehad en willen dat rechtzetten. Echter raken de limbos afgeleid door het vrouwelijk schoon aan de zijkant: 1-1

Oedenrode - Nuenen:
Aanrader om te gaan kijken. Beide ploegen hadden kunnen promoveren. HC Willem zal uit de startblokken schieten. Als Nuenen echt wat jongens is verloren acht ik de kans groot dat Rooi wint. 3-0 (3x willem)

Scoop - Beuningen:
De Duitsers waren afgelopen seizoen rijp voor de slacht maar revancheerden zich in de laatste wedstrijden. Beuningen ken in niet maar die zullen wel wat goaltjes beunen. 1-4

Uden - Rosmalen:
Het Nederlands elftal tegen de afvallers van Den Bosch. Uden kan hard werken en Rosmalen moet het hebben van de techniek. De jonge geÔrriteerde afvallers van Den Bosch zijn makkelijk op te naaien en hockeyen dan tegen zichzelf. Als dat gebeurd kan Uden stunten, in elk ander scenario: 1-5

Broodjefrikandel | 31/08

Apeliotes - Gemert: 5-1
Een kandidaat voor promotie vs een kandidaat voor degradatie. Geen moeilijke voorspelling. De aanvoerder van Gemert scoort een doelpuntje voor de eer.

Bemmel - Venray: 3-3
Interessante pot, Bemmel thuis zal zich op de tanden bewapenen om de punten thuis te hoUden. Venray deed het afgelopen seizoen beter dan Bemmel, maar Bemmel heeft een seizoen kunnen wennen. Ik gok op een gelijk spelletje waarbij de rappe rechtsbuiten van Venray een hattrick maakt.

Heeze - Concordia: 0-4
Een mijn ogen degradatiekandidaat numero uno. Zullen dit jaar een zwaar jaar krijgen. Concordia geen hoogvlieger maar moeten de mannen van Heeze wel flink pijn kunnen doen.

Oedenrode - Nuenen: 2-1
Eerste topper van het seizoen in meteen de 1e speelronde. Beide ploegen zullen beide uit startblokken schieten voor de winst. Rooi zal op 2-0 voorsprong komen en probeert daarna de wedstrijd zakelijk uit te spelen. Nuenen scoort nog een aansluitingstreffer, maar deze valt te laat.

Scoop - Beuningen: 1-3
De zuidelijke wereldreis zorgt ervoor dat Beuningen het 1e kwart slap begint. Scoop zal dan ook de openingstreffer maken. Na deze wake-up call voor Beuningen, zullen ze hun rug rechten en de punten meenemen uit het diep zuiden.

Uden - Rosmalen: 2-4
Rosmalen gewoon een betere ploeg dan Uden. Beide keepers zullen vandaag flink wat te doen hebben. Uiteindelijk trekt Rosmalen aan het langste eind, simpelweg door de betere kwaliteit.

Henk de Alleswe | 31/08

Apeliotes - Gemert: 6-1. Allebei een matig veld gewend. Maar dat van Apeliotes is zo slecht als het spel van Gemert. Walk over voor de promotie kandidaat

Bemmel - Venray: 2-3 Spannend potje, iedereen na afloop tevreden

Heeze - Concordia: 0-3 Heeze kan er niet veel van. Concordia nog Best aardig team. Ze beginnen beter dan vorig jaar.

Oedenrode - Nuenen: 2-2 Willem scoort zijn doelpuntje, maar niet genoeg voor de 3 punten. Beide balen.

Scoop - Beuningen: Tja, geen idee, dus 1-2 Beuningen zal dan winnen is de papieren verwachting.

Uden - Rosmalen: 3-5 Uden thuis lastig. Rosmalen wel beter en komt met de schrik vrij