Speelronde 5

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 1C
  • 28/09
  • 1909

Apeliotes - Rosmalen:

Concordia - Gemert:

Heeze - Bemmel:

Nuenen - Beuningen:

Oedenrode - Venray:

Scoop - Uden
Reageren

Maestro | 02/10

Apeliotes - Rosmalen: 3-2
DE kraker van het weekend. Nr 1 tegen nr 2. Apeliotes scoort makkelijk en Rosmalen krijgt er weinig tegen. Het thuisvoordeel helpt Apeliotes aan de 3 punten.

Concordia - Gemert: 2-1
Concordia lijkt het een beetje kwijt. Waar ze beginnen met een overwinning en gelijkspel zijn ze er nu 2x hard afgegaan. Toch denk ik dat ze thuis tegen Gemert wel de punten binnen gaan halen.

Heeze - Bemmel: 1-3
Heeze heeft geluk dat de kantines dicht zitten anders waren ze er 3 helften vanaf gegaan.

Nuenen - Beuningen: 1-2
Ook een spannende pot. Beuningen pas 1 goal tegen, Nuenen gaat dit aantal verdubbelen maar Beuningen scoort er zelf 2.

Oedenrode - Venray: 1-3
Waar ze afgelopen seizoen bovenaan stonden hebben ze nu slechts 2 schamele puntjes. Wie kan mij vertellen wat er met Oedenrode aan de hand is?

Scoop - Uden: 4-2
Uden heeft laten zien dat ze toch een doelpunt kunnen maken. 4 in een wedstrijd zelfs. Scoop laat zien dat ze dat ook kunnen. Helaas scoort Uden er deze week maar 2 want Scoop is geen Gemert.

Leo Pastei | 28/09

Apeliotes - Rosmalen: 4-2
Leuk potje waarbij de stUdenten laten zien dat zij verder zijn omdat zij nu eenmaal een seizoen langer post-Kok zijn. Bovendien straft Apeliotes, anders dan Rooi, wel de door Rosmalens verdediging arrogant lichtvaardig weggegeven strafcorners af.

Concordia - Gemert: 2-2
Twee teams met slechts een enkele dragende speler gecombineerd met goedbedoelende waterdragers. Wedstrijd kan daardoor alle kanten op. Na 70 minuten ongecontroleerd gestuiter ligt de uitkomst ergens in het midden.

Heeze - Bemmel : 0-5
Van Heeze zou meer respect voor hockey in de tweede klasse en iedere ploeg in deze poule verwacht moeten worden. Aan de andere kant, als Heeze dat nu alsnog doet is het bijna competitie vervalsend. Consequent krijgt Bemmel de 3 punten en 33 pinten aangeboden.

Nuenen - Beuningen: 1-3
Opnieuw een reality check voor Nuenen. Nuenen komt slechts zelden door de drukte die Beuningen op het middenveld creÔŅĹert. Beuningen slaat regelmatig het middenveld over en blijkt dan dynamischer en effectiever in de 23 van de gastheren.

Oedenrode - Venray : 1-3
De oude garde van Rooi heeft spreekwoordelijk niet de eeuwige jeugd. Gekoppeld aan het spel van vorig seizoen slechts willen kopiÔŅĹren, krijg je geen stilstand maar achteruitgang. Ondanks de bij Venray door quarantaine geslonken spierbundels, ziet de middag er voor Rooi zwart uit. De Limburgers kunnen zo nog even verder dromen van een inhaalrace.

Scoop - Uden : 4-1
De op dit forum meest onderschatte ploeg haalt tegen Uden eenvoudig de tweede driepunter op rij binnen. Uden had afgelopen zondag met plots 4 treffers in Gemert 3 punten op moeten halen. De pot tegen Scoop is de volgende misrekening, en nÔŅĹg gaan niet alle lichten bij Uden op oranje !

Kampioen | 28/09

Apeliotes - Rosmalen:0-3
Zo te lezen heeft niemand vertrouwen in het vernieuwde Rosmalen.Onder leiding van hun nieuwe coach zijn ze goed van start gegaan en uit tegen de stUdentjes zullen zij deze lijn dan ook door strekken. Met pas 2 goals tegen zal de verdediging van Rosmalen en zondag weer staan. Ook zullen de jonge jongens voorin laten zien dat ze mannen zijn en er 3 in schieten.

Concordia - Gemert: 2-0
Een saaie en makkelijke pot voor Concordia ze komen snel 1-0 voor en zullen aan het einde van de wedstrijd nog een goaltje meepikken. Vervolgens gaat Concordia snel terug naar de club om hun tweede overwinning goed te vieren.

Heeze - Bemmel: 0-0
Nog een wedstrijd die eigelijk nergens om gaat. Zo zal deze wedstrijd eindige zoals die begint 0-0. Wel komen de vrouwen uit Bemmel mee naar Heeze, die overigens ook een paar pareltjes langs de lijn hebben staan. Hopelijk wint Heeze nu wel de biercompetitie, tegen Rosmalen hebben ze zich namelijk niet aan de eigen regels gehoUden. Het zal deze zondag avond met al dat bier en vrouwen nog lang onrustig blijven in Heeze.

Nuenen - Beuningen: 0-1
Een leuke wedstrijd voor de neutrale toeschouwer. Allebei de teams willen niet verliezen wat resulteert in beheerst maar toch aanvallend hockey. Uiteindelijk gaat het makkelijk scorende Beuningen er met de winst vandoor.

Oedenrode - Venray: 2-1
Oedenrode, ja wat moeten we hier overschrijven. Het lijkt wel of Willempie met vakantie is.... Verder zijn ze na de nederlaag van afgelopen weekend tegen Rosmalen gebrand om tegen Venray eindelijk een keertje te winnen. De snelle spits van Rooi schiet er dan ook 2 in.

Scoop - Uden: 3-1
Scoop gaat deze wedstrijd winnen. Niet omdat ze zo goed zijn maar puur omdat ze bij Uden niet bij de les zijn. In het fel gekleurde oranje shirt verwacht iedereen heel veel, maar helaas zit dat er dit jaar niet in. Een plek in de middenmoot lijkt me al te hoog gegrepen.

Bulldogs | 28/09

Verwarring ontstaat natuurlijk. Heeze heeft niet gespeeld afgelopen zondag (quarantaine bij Venray), vandaar geen wedstrijdverslag en voorspelling.

Eerst terug naar de wedstrijd tegen Rosmalen. De jongens van Rosmalen waren nog aan het juichen omdat ze het voorprogramma van de estafette hadden gewonnen in de laatste minuten, terwijl Heeze de voorbereidingen al aan het treffen was voor een 1,5meter estafette.

Rosmalen had zich voorbereid, wat wij als Heeze enkel kunnen toejuichen. 5 man sterk kwam met veel bombarie tegenover de gele trein te zitten. Natuurlijk was er veel publiek en het was lastig om ze stil te krijgen, gelukkig was daar de manager van Rosmalen die in een keer iedereen stil kreeg (wat is het tarief?). De regels werden uitgelegd en het aftellen kon beginnen.

Het ging lang gelijk op, het bleef spannend tot het laatste adtje. De Ďtroefí van Heeze werd gespeeld en er werd een goede tijd neergezet door de mannen. 15:33sec. Publiek stond op de banken en Rosmalen kon enkel verbaasd zijn. Het protest van Rosmalen over het discutabele eerste biertje van Heeze is door de (ietwat partijdige) scheids weggewuifd.

Afgelopen weekend is er enkel getraind door de bulldogs. Tactieken zijn besproken in de hoop de tijden te kunnen verbeteren. Komende zondag wacht een strijd tegen Bemmel, geen idee wat we ervan kunnen verwachten. De vraag is natuurlijk niet of Heeze wint, maar met hoeveel verschil.

Voorspelling:
Heeze: 14:99sec
Bemmel: ?

Graag zien wij, Heeze H1, meerdere bierestafettes na de wedstrijden om de punten in de 3e helft te verdelen. Stuur gerust een filmpje met tijden van de wedstrijd naar het instagram account van de jonge goden uit Heeze.

BIERESTAFETTES

1. Heeze: 15:33
2. Concordia: 22,09
3. Beuningen: DNF
3. Rosmalen: DNF
4. Apeliotes:
4. Bemmel:
4. Gemert:
4. Nuenen:
4. Rooi:
4. Scoop:
4. Uden:
4. Venray:

Spelregels:
- 5 snelste drinkers tegenover elkaar
- glas mag aan de mond
- bij neerzetten mag de volgende starten
- totaal tijd van de 5 geldt
- snelste team wint
- 0,25cl glazen, wanneer gespeeld wordt met andere hoeveelheid, worden de tijden omgerekend

Henk de Alleswe | 28/09

Apeliotes - Rosmalen: 4-2 Rosmalen weer met beide beentjes op de grond. De stUdentjes hoeven nu minder lang hard te lopen en counteren rustig naar een soepele overwinning in de eigen beton bak.

Concordia - Gemert: 4-2. Verdedigen kunnen ze beide niet echt. Concordia thuis net beter.

Heeze - Bemmel: 1-3 Tja Heeze. We horen niets meer van de bier estafette (2x verloren dus?) en de eerste twee helften zijn nu niet echt de specialiteit van Heeze. Doet Marcel nog weleens mee?

Nuenen - Beuningen: 3-1 Nuenen moet en begint beter te draaien. Beuningen moet eens wat aanvallender gaan denken in de toppers. De 0-0 van afgelopen week was nu niet echt een traktatie voor een topper. Spannend tot het laatst. Beuningen kruipt te laat uit zijn schulp voor de punten

Oedenrode - Venray: 4-3 Is de vrije val van Rooij voorbij?
Ik hoop het meer dan dat ik het denk. Rooij Rooij, wat is er de laatste weken toch aan de hand? Weet iemand hier meer over. Vernam dat Willem meer met de kleine bezig is en de keeper eraf gestuurd was afgelopen wedstrijd...is dat het of is er nog meer aan de hand??

Scoop - Uden: 4-1 Scoop moeilijk programma gehad en deed het daarin niet verkeerd. Kan weleens zomaar stabiele middenmoter zijn. Uden pakte afgelopen zondag zomaar een punt. Gaat ze niet nog een keer lukken deze zondag. Ze maken zich alvast klaar voor DE kelderkraker van volgende week.

Morris | 28/09

Apeliotes - Rosmalen: 4-1

De studs zijn afgelopen vrijdag blijven steken bij de brilstand, 0-0. De strijd om de knikkers is nog in volle gang. Rosmalen is op dit moment nog de nummer 1 in de poule. Afgelopen zondag hebben zij overtuigend gewonnen van rooi. Helaas voor hen zullen de studs laten zien wat hockey is. De ex-kuikens van Kok zullen dan de troon moeten verlaten. Eindstand: 4-1.

Concordia - Gemert: 1-0

Het wordt een pot dat het spelbeeld heeft van een 3e klasse. Concordia zal wel de punten in huis hoUden.

Heeze - Bemmel: 0-2

Na het puntenverlies van afgelopen zondag zal Bemmel de draad weer willen oppakken. Zij moeten de kwaliteiten hebben om Heeze op de 0 te hoUden in het klassement. #heezedoetnietmeermee

Nuenen - Beuningen: 1-2

Een spannende pot, de kraker van het weekend. Beuningen heeft een knap puntje meegepakt tegen de studs. Nuenen zal er proberen vol op te klappen en dat resulteert in een 1-0 voorsprong. Helaas voor Nuenen zal Beuningen weer terugkomen en eindigt de wedstrijd in een 1-2 stand.

Rooi - Venray: 0-4

Wanneer Venray weer mag hockeyen zullen zij gebrand zijn om de 3 punten te pakken. Venray zal tegenvallend rooi inpakken met 4 goaltjes.

Scoop - Uden: 2-1

Scoop heeft verassend punten gepakt tegen Bemmel, zij zullen deze lijn doorzetten tegen het oranje.