Speelronde 6

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 1C
  • 05/10
  • 2729

Bemmel - Oedenrode:

Beuningen - Concordia:

Gemert - Scoop:

Rosmalen - Nuenen:

Uden - Heeze:

Venray - Apeliotes
Reageren

Leo Pastei | 06/10

Bemmel - Oedenrode: 2-3
Bij Oedenrode is eindelijk het lek, rechtsachter/half, boven en krijgt de tegenstander nauwelijks nog onbedoelde assists. Bemmel, op een goede dag, is een ploeg om rekening mee te hoUden. Vandaag is niet zon dag. Geholpen door een dus lager baltempo wint Rooi voor de eerste keer dit seizoen.

Beuningen - Concordia: 3-0
De promovendi komen in deze poule uit Gelderland. Beuningen doet dat door bijzonder weinig weg te geven. Concordia daarentegen krijgt te vaak geen grip op de lange bal vanaf blauwe kapitein.

Gemert - Scoop: 3-4
Beide ploegen volgen nog de cursus : Hoe krijg ik minder doelpunten tegen dan ik ooit kan maken? Bij de Limburgers zitten de iets snellere leerlingen.

Rosmalen - Nuenen: 1-1
Boeiende pot met prima niveau van beide kanten. Duel van de keepers. Nuenen is maar 1 keer effectief in de cirkel, tenzij de ploeg ondertussen de strafcorner echt op peil heeft. De betere kansen zijn voor Rosmalen, maar daar staat de nog betere sluitpost van Nuenen tegenover. Rosmalen net als in Nijmegen vorige week met hoofdpijn van het veld?

Uden - Heeze: 3-1
Fijne dag voor Uden. Eigenlijk een extra oefenwedstrijd tijdens de competitie, waar je ook nog punten voor krijgt. Behalve wat nieuw zelfvertrouwen, en de obligate 3 punten, haalt oranje te weinig uit deze zondagmiddag. Heeze heeft alle beschikbare plaatsen gereserveerd bij tapperij De Zwaan en doet geloven dat daar een avondklok geldt, waarvoor ze mentaal al ruim voor het eindsignaal terug reizen.

Venray - Apeliotes: 1-4
Voor stUdenten geldt meestal dat ze OOIT eens willen promoveren. Bij Apeliotes hebben er ten minste 11 van ooit , door corona verveeld, DIT SEIZOEN van gemaakt. De voor Venray negatieve uitwerking van corona is dus nog niet voorbij. De studs stelen meedogenloos de punten terug die Venray vorig seizoen in Nijmegen weghaalde.

de ballenjongen | 05/10

Bemmel-Oedenrode 1-1

allebei een ploeg wat denkt te kunnen winnen van elkaar, maar elkaar allebei teleurstellen met een mooie gelijkspel..

beuningen - concordia 3-1

beuningen heeft een verassende start gemaakt en is eerlijk waar prima aan het gaan op het lijstje. Concordia voelt de pijn wat Gimmert heeft nagelaten nog maar al te goed. tip: hockey met twee handen aan een stick.

Gemert - Scoop 3-1

Gemert wat het altijd weg geeft heeft een keer gedaan wat ze moesten doen, winnen. Ze weten nu hoe het voelt om een pot te winnen en dat zullen ze aanstaande zondag ook nog is gaan doen. eren doelpunt voor scoop in de laatste minuten.

Uden - Heeze

Allebei een ploeg wat mee doet aan degradatie, Maar dat maakt niet uit. Je kunt niet overal even goed in zijn. Uden pakt winst op eigen veld. Zelfs het machtigste wapen wat Heeze had, namelijk ingraven. Lukt niet meer. Toch lopen er wel pareltjes rond in Heeze, aan de vrouwelijke zijde.

Venray- apliotes 1-7

.

Dynamite | 05/10

Bemmel - Oedenrode: 4-2
Oedenrode wil punten pakken. Bemmel laat dat niet toe en weet de volle 3 punten in Bemmel te hoUden.

Beuningen - Concordia: 4-0
Geen vuiltje aan de lucht voor Beuningen. Concordia gewoon niet goed genoeg maar doet hun Best.

Gemert - Scoop: 1-1
Scoop gaat goed van start. Gemert kan het Scoop thuis toch moeilijk genoeg maken om een punt binnen te slepen.


Rosmalen - Nuenen: 3-3
Rosmalen beter maar Nuenen efficiŽnter. Rosmalen boos, Nuenen blij.

Uden - Heeze: 2-0
No words needed...

Venray - Apeliotes: 2-2
Dit wordt leuk. Venray back on track en gaat roet in het eten gooien bij Apeliotes. Apeliotes strijdend voor de 3 punten maar blijft steken op een gelijke stand.

Maestro | 05/10

Bemmel - Oedenrode: 3-2
Bemmel is een ploeg om rekening mee te hoUden. Hebben nog niet het lastigste programma gehad maar staan wel "gewoon" op 10 punten.

Beuningen - Concordia: 5-1
Concordia verliest thuis van Gemert, dan krijg je het uit bij Beuningen erg zwaar.

Gemert - Scoop: 2-2
Ook Gimmert weet nu wat winnen is. Ze zijn niet bij krachte om weer 3 punten te pakken maar slepen er wel een puntje uit.

Rosmalen - Nuenen: 3-2
Ik schat Rosmalen net iets hoger in.

Uden - Heeze: 4-1
Publiek heeft geluk dat ze niet welkom zijn want dit potje doet pijn aan de ogen.

Venray - Apeliotes: 2-4
Venray moet het van een paar spelers hebben. Apeliotes is als collectief een sterk team met een paar spelers die er nog eens bovenuit steken. Nemen de punten wel mee uit Venray.