De eerste hakpartijen komen eraan

Geplaats door: Houthakker ( )

  • 1C
  • 03/09
  • 1808

Best H1 vs. Gemert H1
Heeze H1 vs. Uden H1
Nuenen H1 vs. Blerick H1
Oedenrode H1 vs. Don Quishoot H1
Scoop H1 vs. Apeliotes H1
Eindhoven H1 vs. Civicum H1
Reageren

Boerruuhh | 09/09

Zooo Civicum hockeyles gehad, heeeerlijk

Omnisciens | 09/09

Best H1 vs. Gemert H1 2-3
Net wel tegen net niet. En dat is niet Best, voor Best. Gemert toch echt een maatje te groot voor de broekies uit de zandbak.

Heeze H1 vs. Uden H1 0-1
Dit is niet waar je op de zondagmiddag voor het huis verlaat. Niveautje ŗ la 3e klasse. Heeze weet lang stand te hoUden maar Uden weet net voor het sluiten van de mark een gaatje in de muur te vinden en gaat er met de winst vandoor.

Nuenen H1 vs. Blerick H1 1-3
Lastig om hier iets over te zeggen aangezien Nuenen er een paar nieuwe krachten heeft bijgehaald. Blerick vorig seizoen niet voor niets kampioen geworden, laten ze ook vandaag weer zien.

Oedenrode H1 vs. Don Quishoot H1 4-3
Rooi gaat de titelaspiraties niet waarmaken dit seizoen, maar toch een maatje te groot voor de stUdenten. Die zijn namelijk nog niet bijgekomen van de introweek.

Scoop H1 vs. Apeliotes H1 2-4
De stUdenten uit Nijmegen kunnen net wat beter zuipen dan die uit Eindhoven en zijn net op tijd bijgekomen van de introweek. De mannen uit Sittard moeten nog even bouwen aan een nieuw team en daar maakt Apeliotes mooi gebruik van.

Eindhoven H1 vs. Civicum H1 5-0
Favoriet voor plaats 1 tegen favoriet voor plaats 12. Geen moeilijke rekensom.

Klagers | 08/09

Heren, ga eerst maar eens hockeyen en minder focussen op de scheidsrechters. De kwaliteit van deze poule is belabberd.

Kanarie | 07/09

Het afvoerputje van de bond qua scheidsrechters komt amper boven het niveau van een clubscheids uit dus heel veel meer te klagen zullen we niet krijgen. Al blijft het in Limboland altijd janken, daar mag meteen een hek omheen.

Club Scheids | 07/09

Ach, club scheids of bondsleiding daar zullen geen belangrijke punten mee verspilt worden. Al is het natuurlijk wel makkelijk zeuren als je verliest van een tegenstander met club scheidsrechters. Verder kan er redelijk weinig aan gedaan worden, ik snap dat bondsscheidsrechters liever de eerste klasse en hoger fluiten dan de rijksdaalder klasse waar 50% derde en 50% tweede klasse teams spelen.

TNT | 07/09

Dit gaat vaker voorkomen. Door het inpassen van de promotie klasse is er een tekort aan bondsleiding. Dit is ook het geval in de nieuwe 1ste klasse.
Competitievervalsing ten top, maar het is niet anders

Bonds | 07/09

Belachelijk dat niet iedere wedstrijd onder leiding van de bond staat. Gaat dat dit jaar vaker voorkomen of is dit eenmalig?

@Bonds | 07/09

In de regio Brabant is het fluiten niet zo populair. Scheidsrechters fluiten toch echt liever een pot hockey i.p.v. een hak partij wat in Brabant wekelijks op de mat gelegd wordt. Ze zijn op zoek naar een aantal verkeersregelaars die geÔnteresseerd zijn in het behalen van hun fluit diploma, zij zijn immers gewend om heel de dag met hun handen gebaren te maken. Met deze USP kunnen zij met gemak een wedstrijd Leiden in Brabant.

@Bonds | 06/09

Bij Scoop, Rooi en Best is het deze week 13 tegen 11. Volgende week zijn alle wedstrijden onder leiding van de kanaries.

Bonds | 06/09

Ik dacht dat iedere pot in de 2e klasse geleid werd door bondsscheidsrechters? Ik lees hier dat de wedstrijden van Best & Rooi geen bondsscheidsrechters hebben?

TNT | 06/09

Best H1 vs. Gemert H1 2-5

Gemert een flinke maat te groot voor Best. Hoe goed de scheids ook zijn Best doet, Best toch van het nodige thuisvoordeel te voorzien. Het blijkt niet voldoende voor een punt.

Heeze H1 vs. Uden H1 0-3
Een muur van ervaring blijkt de eerste helft lastig te breken. Echter loop Uden na een verdwaalde corner makkelijk weg van de mannen in het geel.

Nuenen H1 vs. Blerick H1 0-1
Het magere Nuenen begint met een zwakke start door punt verlies op te lopen in eigen huis. Het team baalt ervan dat ze dit potje niet met clubleiding mogen spelen, alleen op die manier lijkt het seizoen nog te redden.

Oedenrode H1 vs. Don Quishoot H1 7-2
Rooi heeft geen kind aan deze stufi-trekkers. Ondanks het verlies van wat ervaren krachten zal het potje eenvoudig over de streep getrokken worden. Des al niet te min ook hier met een klein beetje hulp van de plaatselijke clubleiding.

Scoop H1 vs. Apeliotes H1 1-2
De links half van Apeliotes blijkt een meester sprinter te zijn. En legt zijn tegenstander compleet het vuur aan de schenen. Scoop komt nog op voorsprong. Maar Apeliotes ziet via hun sprint kanon de 1-1 en de 1-2 terug op het scorebord.

Eindhoven H1 vs. Civicum H1 4-0
Eindhoven heeft zichzelf uitgeroepen tot torenhoog favoriet voor de titel. Ondanks het harde werk van de Cuijkenaren blijkt er vandaag weinig voor hen te halen. Vrij frivool hockeyt Eindhoven zich naar een ruime zege.

Hockey benkske | 04/09

Best H1 vs. Gemert H1 3-3
Onderschatting voert de boventoon, Best stunt thuis in de zandbak en pakt een punt.

Heeze H1 vs. Uden H1 1-3
Saaie pot waarin Uden aan valt en Heeze de bus parkeert. Eindstand 1-3 in het voordeel van Uden.

Nuenen H1 vs. Blerick H1 1-3
Nuenen gaat door waar het vorig jaar is gebleven, dit geld ook voor Blerick. Willempie weet geen 3 treffers te voorkomen ondanks de tips van pa.

Oedenrode H1 vs. Don Quishoot h1 4-2
Oedenrode start thuis met de winst, incasseert wel 2 ongecontroleerde corner projectielen maar komt met de schrik vrij.

Scoop H1 vs. Apeliotes H1
4-0 De stUdenten geven niet thuis, dat pokke end met het OV naar Sittard doet de mannen geen goed. Een valse start voor Apeliotes. (Scoop uit, je kunt het maar gehad hebben).

Eindhoven H1 vs. Civicum H1
4 - 1

Een waterveld? Wat is dat? Voor dat Civicum uberhoupt een stuiterend balletje heeft kunnen aannemen zit de wedstrijd er al weer op. Snel vergeten, inclusief de illusie dat dit team de 2de klasse kan handhaven.

Dn directeur | 04/09

Even een rectificatie mbt mijn vorige post. Oedenrode-DQS 5-4.

Dn directeur | 04/09

Best - Gemert 1-4
Gemert afgelopen seizoen net niet gepromoveerd, willen dit seizoen een gooi gaan doen naar het kampioenschap. Best moet even wennen aan het niveau van de 2e klasse. De kale van Best prikt er wel nog eentje.
Heeze - Uden 1-2
De Zogeheten Parkeer-de-bus-tactiek begint al in wedstrijd 1 voor Heeze. Uden weet er toch nog 2x doorheen te komen.
Nuenen-Blerick 1-3
Prima tegenstander om mee te beginnen als promovendi. Nuenen wel versterking gehaald, maar niet voldoende voor de overwinning.
Oedenrode - DQS 4-5
Oedenrode ťťn Vd 3 titelkandidaten. onderschatting zorgt er echter voor dat ze tijdens de seizoensopener tegen de studs uit Eindhoven bijna punten verspelen.
Scoop - Apoliotes 5-0
Makkelijke overwinning voor scoop. Apeliotes moet nog eventjes wennen aan de 2e klasse. Krijgt er veel om de oren. Linksmidden van Apeliotes mist nog een strafbal.
Eindhoven - civicum 6-1
Civicum minste ploeg in de poule, Eindhoven kampioenskandidaat nummer 1. Makkelijke overwinning dus voor het Einshovensche. Belangrijkste vraag is, hoe goed kan Eindhoven met de torenhoge verwachtingen om gaan? Kunnen de verwachtingen worden waargemaakt?

SC+er | 03/09

Best H1 vs. Gemert H1 1-3
Best voor het eerst sinds jaren op een niveautje hoger. Gemert wint het op klasse en ervaring

Heeze H1 vs. Uden H1 1-1
Heeze wilt niet en Uden kan niet, geen wedstrijd voor de neutrale kijker

Nuenen H1 vs. Blerick H1 1-2
Nuenen ietsje beter dan vorig jaar. Blerick is niet de kampioen van vorig jaar. Spannende pot.
Oedenrode H1 vs. Don Quishoot H1 2-1
Thuis voordeel zal de winst brengen
Scoop H1 vs. Apeliotes H1 0-3
Verwacht weinig van scoop dit jaar
Eindhoven H1 vs. Civicum H1 5-0
Civicum kan dit jaar beter thuis blijven

Winkelhaak | 03/09

Best H1 - Gemert H1 2-5
Best heeft een hele goede aanval en middenveld, maar verdedigend is het niet veel. Dit is precies wat Gemert gaat doen: hoge druk en het spel dicteren. Best gaat ten onder in de 1e pot.

Heeze H1 - Uden H1 1-3
Beide ploegen een leegloop gehad? Ondanks dat verwacht ik dat Uden alsnog vele malen beter is dan Heeze. Uitslag zal veel zeggen, ben benieuwd!

Nuenen H1 - Blerick H1 3-1
Nuenen lijkt zich ook aardig versterkt te hebben, veel nieuwe gezichten die moeten zorgen voor een beter seizoen dan vorig jaar. Blerick kan lang mee maar moet toch buigen voor Nuenen.

Oedenrode H1 - Don Quishoot H1 5-1
Eenvoudige overwinning voor Rooi, grote kanshebber voor de titel. DQS gaat een moeizame start beleven.

Scoop H1 - Apeliotes H1 1-2
Apeliotes begint goed, Scoop na de leegloop niet meer zo goed als vorig seizoen. Wellicht dat de studs hoge ogen gaan gooien?

Eindhoven H1 - Civicum H1 6-0
Welkom in de 2e klasse Civicum. Titelkandidaat nummer 1 blaast de grootste degradatiekandidaat van het veld af. Wordt een lastig seizoen voor de mannen uit Cuijk.

Uri Geller | 03/09

Best H1 2 - 4 Gemert H1
Met hulp van de CS+ers kan Best er een spannend potje van maken maar Gemert trekt aan het langste eind.
Heeze H1 1 Ė 2 Uden H1
De Bus is weer geparkeerd door de oudjes van Heeze, het andere Oranje is echter ondanks de minder verlopen voorbereiding de bovenliggende partij.
Nuenen H1 1 Ė 2 Blerick H1
Nuenen mag de KNHB op de blote knietjes bedanken dat het de promotieklasse heeft ingevoerd, Blerick begint prima aan hun terugkeer in de tweede klasse.
Oedenrode H1 3 Ė 0 Don Quishoot H1
De stUdenten hebben ondanks het aantrekken van een strafcorner Ďkanoní geen schijn van kans tegen een van outsiders voor de titel.
Scoop H1 4 Ė 1 Apeliotes H1
Apeliotes wint de derde helft, Scoop heeft een makkelijke start van de competitie. Eens afwachten hoe ze er tegen de winterstop voor staan.
Eindhoven H1 5 Ė 0 Civicum H1
Tja Civicum, leuk dat ze mogen ruiken aan de tweede klasse en wie weet kunnen ze het record van Son van vorig jaar verbeteren. Eindhoven moet nog wachten op het echte werk.

Houthakker | 03/09

Best H1 3 - 4 Gemert H1
Best, afgelopen jaar op het nippertje gepromoveerd zonder promotiewedstrijden te hoeven spelen. Gemert hikt al jaren tegen de top van de 2e klasse aan, zullen ze het dit jaar dan waar gaan maken?
Heeze H1 2 - 1 Uden H1
Heeze stugge ploeg met veel ervaring. Is dat nu nog steeds zo of zijn de mannen eindelijk naar de veteranen? Ik heb geen idee. Uden daarentegen is volgens mij niet meer zoveel als ik mijn bronnen mag geloven. We zullen het zien.
Nuenen H1 3 - 2 Blerick H1
Nuenen afgelopen jaar met geluk niet gedegradeerd door de nieuwe toegevoegde klasse en Blerick na een mager seizoen kampioen geworden. Uitslag kan ook Best omgedraaid zijn maar ik heb geen idee.
Oedenrode H1 5 - 5 Don Quishoot H1
Don Quishoot door middel van promotiewedstrijden gepromoveerd en wellicht zijn ze nu nog interessanter geworden voor stUdenten die goed mee kunnen hockeyen. Oedenrode zal zich thuis in Rooi kranig weren en het zal een flink doelpuntenfestijn worden.
Scoop H1 3 - 3 Apeliotes H1
Scoop afgelopen jaar bovenin meegedraaid maar net geen promotie afgedwongen. Aantal mensen zijn gaan lopen en dan niet op het eigen veld van Scoop maar bij andere clubs. Apeliotes gepromoveerd en ze zullen er alles aan doen om handhaving te realiseren zeker met de pit bull aan het roer.
Eindhoven H1 3 - 1 Civicum H1
Over Eindhoven hoef ik eigenlijk niets te zeggen. Civicum hoort hier gewoon niet thuis, hoe zij promotie hebben behaald is echt een raadsel en ze kunnen er beter voor kiezen om direct terug te gaan naar de 3e klasse!