Speelronde 11

Geplaats door: Showboot ( )

  • 1D
  • 24/11
  • 329

De laatste wedstrijd voor de winterstop. Een prachtige tijd om maar eens een beetje leven in te blazen in deze competitie. De volgende wedstrijden mogen voorspelt worden:

Basko - Helmond:
Berkel-Enschot - MEP:
Delta Venlo - Weert:
Geel-Zwart - Hopbel:
Geldrop - Eindhoven:
HOD - Goirle:

Ik ben erg benieuwd of dit een succes wordt
Reageren

Showboot | 24/11

Laat ik eerst zelf maar eens een poging wagen

Basko - Helmond: 0-6
Het team van de voormalige international Bob de Voogd, heeft de afgelopen paar weekenden billenkoek uit mogen delen en dat zal niet anders in Veldhoven dit weekend. Basko mag blij zijn dat de mannen van Helmond de tweede helft al met hun kop bij de winterstop zitten, anders had het wel eens in de dubbele cijfers kunnen lopen.

Berkel-Enschot - MEP: 1-5
Bij HC Sunderland zullen ze blij zijn dat de winterstop daar dan eindelijk is, maar eerst nog een keer troosteloos vernederd worden door een team uit een klasse waar de meeste vroegere spelers van Berkel-Enschot zich te goed voor voelde.

Delta Venlo - Weert: 4-3
Weert maakt bijna iedere pot spannend. Of ze nou tegen Helmond spelen of tegen Basko, maar ze gaan eigenlijk bijna nooit met de 3 punten naar huis. In de laatste wedstrijd voor de winterstop zal dat niet anders zijn.

Geel-Zwart - Hopbel: 4-2
Deze competitie is opgedeeld in twee groepen. De bovenste 6 en de onderste 6. Geel-Zwart mag zich vol trots bekronen als de winterkampioen van de onderste 6 en dat is volkomen terecht. Dat ze de beste van de slechtste zijn laten ze dit weekend maar weer eens zien tegen Hopbel.

Geldrop - Eindhoven: 0-3
Eindhoven leek op weg om ongeslagen winterkampioen te worden, maar zit de laatste twee weekenden in een dip en moet het nu doen met een tweede plek. Echter is deze dip niet zo erg dat ze nu gaan verliezen van Geldrop.

HOD - Goirle: 3-1
HOD is zeer gemotiveerd om winterkampioen te worden en zal dan ook afrekenen met Goirle.