Speelronde 15

Geplaats door: Showboot ( )

  • 1D
  • 21/03
  • 333

Speelronde 15 staat voor de deur. Ik ga weer voorspellen!

Basko - HOD:
Geel-Zwart - Delta Venlo:
Goirle - Eindhoven:
Helmond - MEP:
Hopbel - Geldrop:
Weert - Berkel-Enschot:
Reageren

Showboot | 21/03

Vorige speelronde:
Het lijkt me leuk om voortaan eerst even terug te blikken op mijn voorspellingen van vorige week.

Goed: 5/6
Exact Goed: 0/6
(Goed: winnaar, verliezer of gelijkspel goed voorspelt
Exact Goed: exacte uitslag goed voorspelt)

Basko - HOD: 0-6
Terwijl HOD afgelopen weekend de koppositie overnam thuis te winnen van Geel-Zwart, hebben de mannen uit Veldhoven een uitgelezen kans om uit de degradatiezone te stappen, laten liggen en Berkel-Enschot hun eerste overwinning van het seizoen bezorgd. De verhoudingen zijn dus duidelijk en zullen terug te zien zijn in de score dit weekend.

Geel-Zwart - Delta Venlo: 3-3
In mijn eerste voorspelling die ik deed in deze poule zei ik dat deze competitie opgedeeld was in 2 groepen. De bovenste helft en de onderste helft. De mannen van Geel-Zwart gaan mij deze speelronde ongelijk bewijzen door met een hulp van hun strafcorner wapen gelijk te spelen tegen Venlo. Daardoor zullen ze ook na speelronde 15 nog boven Venlo staan en is deze poule officieel opgedeeld in 3 groepen. Elke groep 4 teams groot.

Goirle - Eindhoven: 1-3
Eindhoven heeft afgelopen speelronde eindelijk weer eens gewonnen, maar is ondertussen wel buiten de potentiƫle promotie plaatsen gevallen. Goirle heeft daarentegen flink de deksel op de neus gekregen afgelopen speelronde en is daarmee compleet de aansluiting met de bovenste teams verloren. Eindhoven zal erg gedreven zijn en Goirle zou wel eens een plekje op de ranglijst weg moeten geven na dit weekend.

Helmond - MEP: 4-2
Door het lelijke complex van Geldrop hadden de spitsen van Helmond hun ogen dichtgeknepen afgelopen weekend. Terwijl de vizieren van de spitsen uit Boxtel zoals gewoonlijk op scherp stonden. De verdediging van de messentrekkers uit Helmond staat daarentegen altijd als een muur en nu dat ze voorin hun ogen weer hebben kunnen openen, zal het geen gezellig uitje worden voor de mannen van MEP, die dreigen in het niets te belanden

Hopbel - Geldrop: 2-3
Een ongelofelijk belangrijke wedstrijd tussen tegen degradatie voor deze twee ploegen. Voor Basko denk ik dat ze beiden niet zo bang hoeven te zijn, maar HC Sunderland lijkt toch op te komen stomen. Met een winst dit weekend kan een van deze twee ploegen zich vrij spelen voor deze dreiging. Ik denk dat Geldrop uiteindelijk aan het langste eind zal trekken in een wedstrijd die niet lang gezellig zal blijven op en naast het veld.

Weert - Berkel-Enschot:
Berkel-Enschot leek voor de winterstop hopeloos af te dwalen naar nog een degradatie in een soort gelijke tragedie als de Engelse voetbalclub Sunderland. Echter is er na de winterstop nog niet verloren en zelfs de eerste overwinning is behaald. Nou wil Weert het de teams bovenin nog wel een moeilijk maken zoals afgelopen week en vervolgens een puntje weg geven aan teams onderaan. Echter denk ik dat Weert ondertussen door heeft dat het Berkel-Enschot niet meer kan onderschatten, zoals Eindhoven en Geel-Zwart deden. Dus zal Weert alles op de mat leggen om zich te distantiƫren van de onderste 4 ploegen en door thuis 3 punten te pakken mee te werken aan de eerder genoemde vierdeling in deze poule.