Speelronde 16

Geplaats door: Showboot ( )

  • 1D
  • 02/04
  • 575

Beetje aan de late kant, maar hier toch mijn voorspellingen

Berkel-Enschot - HOD:
Delta Venlo - Basko:
Eindhoven - Helmond:
Geldrop - Geel-Zwart:
MEP - Hopbel:
Weert - Goirle:
Reageren

 
GOK JE WAGEN - Gespeeld!
24-09-2023

Showboot | 02/04

Berkel-Enschot - HOD: 1-4
nummer 1 tegen de nummer 12, lijkt me niet zo moeilijk om te voorspellen wie hier gaat winnen.

Delta Venlo - Basko: 6-0
De mannen uit Venlo zijn afgelopen vrijdag uitgeschakeld in de Silver Cup en zullen nu revanche halen op de ploeg waarvan ik denk dat ze op dit moment de zwakste uit de poule zijn.

Eindhoven - Helmond: 2-2
Helmond lijkt het een beetje kwijt te raken de afgelopen weken. Gelukkig is het nog net wel gelukt om van de enige 3e klasser die nog mee deed in de Silver Cup te winnen afgelopen vrijdag. Echter lijkt Eindhoven ook niet meer te zijn wat het was voor de winterstop. Beide zullen het moeten doen met 1 punt en HOD is de grote winnaar.

Geldrop - Geel-Zwart: 4-4
Ondanks dat Geel-Zwart ondertussen dubbel de punten van Geldrop heeft op de ranglijst, zal dit ongetwijfeld een spannend potje hockey worden. Dat is het tenslotte altijd tussen deze twee ploegen. Bovendien hebben de mannen uit Veghel nog een pittige wedstrijd in de benen van afgelopen vrijdag en zullen ze in Geldrop erg gebrand zijn om er alles aan te doen, niet te degraderen. De kwaliteit binnen Geel-Zwart zal een nederlaag voorkomen.

MEP - Hopbel: 7-1
MEP is erg goed bezig en heeft naast het behalen van de laatste 16 in de Silver Cup ook het gat gedicht met de top 3. Vandaag zullen ze het gat volledig laten verdwijnen door af te rekenen met de hopeloze jongens uit Schijndel.

Weert - Goirle: 2-1
Deze wedstrijd is eigenlijk niet te voorspellen. beide teams zijn zo wisselvallig als de pest. Alleen Weert is constant in het feit dat elke wedstrijd die zij spelen spannend is. Of het nou tegen HOD of Basko is. Dus dan zullen we daar maar vanuit gaan. Om de winnaar de voorspellen zal ik een muntstuk opgooien.
Kop = Weert
Munt = Goirle
het is KOP!